kimsenin olmadýgý hisseleri bulmak lazým bakýn aylar oncesinden kaplamine yazýlarým oldu yazan yok cizen yok spekte goturuyor . egsereherkes ucuz diye atlýyor bilanco guzel diye atlýyor endekse uymadý cýkýs yapmadý ucuz diye atlýyor sonuc ortoda adnan polatýn da isine geriyor verdikce veriyor ne zaman egserde kimsenin yorumu kalmaz aylarca yorum yapýlmaz ancak o zaman gider buda bana 24 yýlda borsanýn ogrettigidir
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
ayný tas ayný hamam diye bir atasozu vardýr hani tam egser icin ....endeks 150 000 olmus egser icin farketmez asagý yukarý 4 yýldýr 1.5 lirada gider gelir grafiklerden de bu goruluyor aralýkta 4.5 ustu goruldugu icin muhtemelen 3 e dogru yola koyulacak gibi ...temettu versede ise yaramayacak anlasýlan ....belkide vermeyecek ...bir olumluluk olsa yukselirdi . bu kagýdý su an icin yuksletecek tek sey en az %50 lik bir bedelsiz olmasý ...bekleyenede kazandýrmýyor meret ..icbc aldým sadece 2 gun bekledim 38 kademe karla cýktým ..egser 38 kademe yukselisi haralde 1 ayda anca yapar . diorumya cýkarken kaplumaga duserken tavsan . .. 12 yýldýr su kagýdýn tavan oldugunu gormedim ama %10 uzerinde dustugunu cok gordum . ..nasýl bir patron hissenin yukselmesini istemez yýllardýr hayret ediyorum bu adnana ...gecmise bakarsanýz hala 80 000 endeks fiyatýnda gezindigini gorursunuz .. 1 milyar ciro yapan sirketler 10 milyon kar ediyor hisseleri ucuyor bu 350 milyon ciroda 48 milyon kar ediyor hisse dusuyor ..yýllardýr ayný 1 gunde bilancoyla yuksel ama yok olmaz sayýn taven haklý aslýnda adnan bilanco iyi diye atlayanlarýn eline verdi yine herseferinde ayný sey ve heryýl bu zamanlar ben bu sayfada ayný seyleri dejavu seklinde tekrar tekrar okuyorum ...hos yorum yapýlcak bir yani da yok artýk .saygýlar
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Arkadaþlar,dün kap'a yapýlan bildirimden sonra aklýma bir þey takýldý,yatýrýmcý iliþkilerinden Aysel Hatipoðlu'na da sordum ama bir cevap vereceðini sanmýyorum.Bu konuda fikri,bilgisi olan varsa lütfen yazsýn.Aklýma takýlan konu þu: bildirimde E.S.iç ve dýþ tic.AÞ ve E.S.America INC adlý þirketlerle karýn bölüþümünde söz ediyor.Bu þirketler Polat Holding'e mi ait,yoksa Ege Seramiðe mi?
Ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama bu þirketler ayrý tüzel kiþiliðe sahipse sanki Polat Holding'e doðrudan kar aktarma mekanizmasý mý acaba diye düþünmeden edemedim.Yoksa böyle bir yapýlanmaya ne gerek var?Siz ne dersiniz?
yukselmeyen hisse duser demisler eninde sonunda grafige uyar polatlar bunlar adama para kazandýrýmý sirketin %60 i ibrahim polatýn zamanýnda kapýcýlýktan gelmis adam kucuk yatýrýmcýya paramý kazandýrýr oglu zaten adnan polat oda belli ne oldugu . gs icin harcadýgý vaktin 10 da 1 ini egser icin harcasa sirkete atýlým yapsa ne bilim kamu ihalelelerine falan girse is alsa vs .hisse su an 10 tl olurdu.yýlda 1 kez temettu verirse verir oda zaten yýllýk enflasyonun da altýnda olur . zaten bankaya koysan parayý yýllýk net %12.5 getiri var cýktýmý dustumu derdi yok stres yok temiz para eeee o zaman ne avantajý kaldý bunun ..benim icin avantaj olmasý icin 3xx lerden almam lazým 5 den satýp para kazanmak icin.
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Bir kagittan EF cikiyorsa iyiye isarettir. Tasima isi bitmistir, komisyonunu alir kenara cekilir. Ordan cikan mal hacim yapmak icin kisa paslasmalarda kullanilir. AL gulum VER gulum.
Zaten kademeleri takip ederseniz KY nin BY nin yapacagi islemler degil. Direk fonlarin kurumlarin al-ver leri.
Bu hafta gedik alici haftaya ortalik oglani YF gelir sonra o ona atar pasi o oburune. Derken bi yerde mali tekrar EF lara ve KY ye devrederler komisyonlarini alip kenara cekilirler.
Yer Ýmleri