Toplantý 26 nisanda,temettü de net 0.13022 TL..hayýrlý olsun....Temettü verimi % 3,25 oluyor bu durumda...Temettü de 1 haziranda hesaplarda olacak.
Toplantý 26 nisanda,temettü de net 0.13022 TL..hayýrlý olsun....Temettü verimi % 3,25 oluyor bu durumda...Temettü de 1 haziranda hesaplarda olacak.
Son düzenleme : efe78; 28-03-2018 saat: 17:28.
Bu arada A grubu hisse baþý :207.953 TL ,B grubu 86.647 TL... bize 0.13 TL...iþte bunun için insanlar EGSER almýyor.
dag fare dogurdu hesabý zaten yukselmemisnden belliydi daha once soz etmistim vermeyecegini tahmin ediyorum demistim dilenciye sadaka misali lutfetmislerde o kadar vermisler enfasyonun 4 te 1 i .onunda taaa haziran ortasýna..1.4o tl lýk crdfan danda utanmýyorlarki adamlar her yýl 17-20 kurus net temttu veriyor..resmen yatýrýmcý ile dalga gecmek diye buna denir . daha once burda gecmisti lafý kapýcýlýktan gelen adam kucuk yatýrýmcýya ne faydasý olurki . endekste dususe gecti endeks hedefi 102 000 ler ..bundada obo islemek uzere ilk hedef 3.40 ardýndan 3 ..hissede hicbir beklenti yok hedefime rahat gelir diye dusunuyorum .iyi gunler
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Sorun yazdýðým gibi imtiyazlý paylar: Þöyleki yanlýþ hesaplamadýysam daðýtýlan net 12.469.888 TL karýn sadece 3.255.500 TL sini þirketin 3 te birine sahip KY alacak,9.214.388 TL sini ise þirketin 3 te ikisine sahip imtiyazlý ortaklarý alacak.Bu imtiyazlý ortak statüsü kaldýrýlarak en azýndan temettü konusunda eþitlik saðlanmadan bu durum sürer.HOþ adam hýrsýz,o zaman da bilanço ile oynar az kar gösterir...Eþit daðýlým olsa bu durumda biz bu 12.469 milyondan 4.115 milyon, onlar 8.230 milyon alýrdý...
12 yýldýr bu hisseyi izler takip ederim uygun yerden alýr uygun yerden satarým hissenin ve sahibinin herturlu karakterini ogrendim dedimki 60 milyon kar gelse yine dusecek sonuc dustu temettu versede dusecek sonuc dustu peki neden? tek acýklama ve gercek su aslýnda para giren hisse yukselir sahip cýkýlan hisse yukselir buna para girmiyoruki habire cýkýyor aralýktan beri ..3.5 ayda 1 tl geri geldi. 3.5 aydýr caktýrmadan ele veriyor ve vermeye devam size bir ornek vereyim buyrun nugyo oda insaat sektorunde habire cok yuksek zarar yazýyor temettu yok bedelsiz yok ..ama goruyorsunuz fiyatý bundan ne kadar yukarda. dun 4.35 ti bugun 5.07 ..%14 lik hareket dunku en dusuge gore..egser %14 u yukselisi tek seferde 10 yýlda yapmaz iddaa ediyorum bunu. . bunlar kucuk yatýrýmcý dusmaný acýk ve net . saygýlar
Bu arada sayýn luikang 3.40 ve 3 Tl görüþünüze katýlmýyorum...bence 3.90 bilemedin 3.70 lerin altýna inmemeli...söylediðiniz büyük ekonomik kriz,deprem vb. durumlara olabilir...çünkü þu anda bütün olumsuzluklara raðmen Egser hala çok ucuz...
su an zaten gizli ekonomik kriz var dolar neden 4.015 sanýyorsun? insaat sektoru patladý ev fiyatlarý ucuzladý .yurtdýsý borsalarda ayý piyasýna girdi ..dolar onden cýkýyor ..gizli ekonmik kriz gizli olmaktan cýkýp acýk hala geldiginde bakalým endeks ve egser kac oluyor ..saygýlar .
0.25 verseydi en azýndan zam yapmýþlar geçen yýl .07 krs þimdi 15 krs net 13 krs kar payý. Bu sene cimsada az verdi 42 krs bu sene borusanda az verdi 50 krs hatta temettü hissesi hektas bile hiç vermedi bereket versin hiç vermese daha kötü olurdu deva holding 30 senedir 1 krs bile vermedi borsanýn en saðlam hissesi ASELSAN oda 2 krs daðýtýyor ama borsada uçuyor önemli olan prim yapmasý ytdr
GM 5 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri