Bilanço arifesinde yukarý yönlü toparlanmaya yönelik bir hareket gelecek mi bakalým?
Bilanço arifesinde yukarý yönlü toparlanmaya yönelik bir hareket gelecek mi bakalým?
Super kar gelmis elinde olan bereketini gorsun
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu güzel kar umarým endeksteki realizasyonun kurbaný olmaz..son çeyrek 44 milyon karý büyütmüþ...
96.369.447 tl
F/K: 9,68
Þirket deðeri: 125,7 M$
Ortaklara hayýrlý olsun þirketin nakiti de iyi...güzel bir temettü de gelebilir.
Ben bu hesabý hala oturtamadým kafamda.
Bugün KAP ta yayýnlanan 2020 Faaliyet Raporundan:
Halka açýk hisse miktarý: 24.957.240 (%33,27)
Takasta Ünlü Menkuldeki hisselerin tamamýnýn (28.868.058) halka açýk olmayan patron hisseleri olduðunu kabul edelim.
Diðer tüm aracý kurumlardaki hisse toplamý : 26.426.983
Ünlüdeki hisselerin tamamý halka açýk olmayan patron hissesi ise ve patronun baþka aracý kurumlarda halka açýk olmayan 1.469.743 hissesi yok ise ortada bir usulsüzlük var demektir.
Eðer dolaþýmdaki hisse sayýsý 24.957.240 adetten fazla ise bu kayýtdýþý bir halka arz olur ki, mutlaka SPK da bunun bir düzenlemesi ve müeyyidesi vardýr.
Bu konuda bilgilerinizi merak ediyorum. Ben bu konuyu netliðe kavuþturmak arzusundayým. Daha önce de yaþanmýþ ve birþekilde örtbas edilmiþ benzer bir durum tekrar yaþanýyorsa sonuna kadar takipçisi olmak lazým diye düþünüyorum.
Son düzenleme : Gogos; 26-02-2021 saat: 22:45.
Yer Ýmleri