ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Ben pes etmek durumundayým. Bunun böylesiyle daha fazla canýmý sýkamayacaðým..
Nedenini de belirteyim;
17 þubat vergi dairesi karý açýklanma tarihi
16 þubat egser kapanýþ : 13,90
16 þubat u100 kapanýþ : 1542
Gayet güzel bir balanço açýkladý ve an itibariyle
Egser 13,75
U100 : 1550
Bu þitket sermayesinin 5 katý da kar açýklasa sýfatsýz uzun zaman yoktu ama bir aydýr tekrar sahnede ve kaðýdý baskýlayýp manipüle ediyor. Kanýmca bir cacýk olmayacak bu yüzden !
Saðlýcakla kalýn...
Sn.Gogos acele etmemek lazým...
Baþladý yine adi herif...
Hisse bilançoyu zaten önceden fiyatlamýþtý ki mevcut seviyelerin normal olduðunu düþünüyorum. Bundan sonrasý endekse ve 2021 yýlý beklentilerine göre þekillenecektir. Þahsi düþüncem 2020 yýlýndaki ivmeyi 2021 yýlýnda devam ettirmesinin zor olduðu yönünde. Dolarda yukarý yönde bir atak olursa o zaman bu þirket için daha olumlu þeyler söylenebilir ama mevcut durumda endeksin üzerinde bir getiri beklemiyorum.
2021 yýlýnda ne gibi zorluklar bekliyorsunuz bahsedebilirseniz daha iyi olur
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zorluk beklediðimi yazmadým. 2021 yýlýnda ayný ivme ile devam etmesinin zor olduðunu düþünüyorum dedim. 2021 yýlýndaki döviz kurlarý gidiþatýna göre söylüyorum bunu. Kurlar geçen senenin üzerine çýkmazsa tüm karlýlýk rakamlarýnýn olumsuz etkileneceðini düþünüyorum. Ýlerleyen günlerde kurlarda hareket olursa görüntü deðiþir.
Yer Ýmleri