konu anlaþýldý,satýþlarda satýþýn yapýldýðý andaki kur mantýklý,ben son günü esas alýyordum,mterkan ve yarýmada,teþekkürler.
vay arkadaþ , merry den alýyor iþ ten vuruyor, kademelere gel 15 asagý 15 yukarý. birde osmanlý cýktý þimdi. ne kin dolusun be arkadaþ ne kýzgýnsýn xapinin ýrzýna gectiniz bugun neyle kimle kavgan. ver diyor ver s. git burasý benim diyor kral ....
Dostum sen bu forumda vaktini boþa harcama..
Ege seramik þirketinin artacak 1-2 lira dolar fiyatýna ihtiyacý yok..
Sene baþýnda ürünlere %30-40 zam yaptý çatýr çatýr satýyor..dolar 1 lira daha artsa ne olur düþse ne olur ..
italya ispanya da fýrýnlar doðru düzgün çalýþmýyor onlar ayný kalite ürünü daha ucuza satýyor üstelik..
Çünkü bu kurlar dýþardan alanlar için beleþ rakamlar 1 euro 9 lira olmuþ sen burada kaç gündür boþ boþ konuþuyorsun..
Hem alana hem satana kârlý bir ortam var..
20 yýldýr bu forumda yazýyorum son zamanlarda ise çok nadir yazýyordum. Burada yorum yapmanýn gereksiz olduðunu kanýtlayan durumlar hep karþýma çýkýyor.
Sorsan ivmenin ne demek olduðunu bile bilmeyen bir lavuk çýkar yaptýðýn yorumu bile anlamadan seni eleþtirir. Yaptýðýn yorumu eleþtirse tamam dersin farklý bir fikir olarak alýrsýn ama maalesef öyle bir durum da yok.
Herkese bol kazançlar...
Bu þirket ile ilgili 9 aylýk bilançodan sonra sert yukarý hareket beklediðimi yazmýþtým. Beklediðim þekilde de oldu. Þu anda ise piyasa fiyatlamalarýna göre normal seviyelere geldiðini düþünüyorum. Burdan daha fazla yukarý yapar mý yapar bunu kimse bilemez. Ancak fiyattan baðýmsýz olarak 2021 yýlýnda 2020 yýlýndaki yüksek ivme ile devam etmesinin zor olduðunu söyledim. Bazýlarý da hayýr 2021 yýlý da ciro ve karlýlýk olarak 2020'nin çok üstünde olur diyebilir ona da saygý duyarým.
Topiði fazlaca meþgul ettim. Tekrar bol kazançlar...
Bu þirketin sorunu karlýlýk deðil.
Baþýna çöreklenmiþ manipülatör sorunu var.
Yer Ýmleri