Sýfatsýz tepelerde sahneye çýkýp daðýttýðý temettüleri geri toplamayý iyi bilir.
Gene sahnede!
Sýfatsýz tepelerde sahneye çýkýp daðýttýðý temettüleri geri toplamayý iyi bilir.
Gene sahnede!
Biraz baski var sanirim...
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Sýfatsýz kim arkadaþlar
2010 yýlýnda Adnan Polat ile yapýlan bir söyleþiden alýntýdýr;
Adnan Bey, babanýz iþ dünyasýnýn kendine has simalarýndan birisidir. Onunla ilgili ilginç anýlarýnýz var mý?
Çok anýmýz var. Biliyor musunuz,babam beni spekülatör bile yaptý. 1992'de Ege Seramik'i halka açmak istedik.ABD'de okuduk ne de olsa, Wall Street'le de ilgilendik. Döndüðümde, baktým Türkiye'de de borsaya açýlma modasý var. Biz de açýlalým dedik. Babam, karþý çýktý. Onu zorla ikna ettim. Þirketin yüzde 25'ini halka açtýk. Babam, bu iþi sevmiþ. Benden gizli þirketin bir kýsým hisselerini ÝMKB'nin ikinci iþlem pazarýna aldýrmýþ. Bir gün bir aracý kurumdan aradýlar ve ellerinde büyük miktarda hisse olduðunu söylediler, inanamadým. Babamla bu yüzden aramýz da bozuldu biraz. O zamanki SPK Baþkaný Caner Ertuna, duruma bir çözüm getirdi. Ancak, gazeteler günlerce beni borsa spekülatörü diye manþet yaptýlar. Derdimi kimseye anlatamadým o zamanlar.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....i-1278167h.htm
arkadaþlar navlun fiyatlarý bizi hiç etkilemiyor, çünkü þirket seramik kýrýlabilir olduðu için fabrikadan satýþýný gerçekleþtiriyor. bunu bizzat þirketten teyit edebilirsiniz.. bizi etkileyen maliyet doðalgaz artýþýdýr. tüm dünyada çok yükseldi bu doðalgaz fiyatý, açýkçasý botaþ bunu tüketicilere tam yansýtmýyor yoksa çok daha pahalý doðalgaz kullanacaktýk. kasým ayýnda trnin doðalgaz sözleþmesi bitiyor dolayýsýyla kasým ayýnda en az yüzde 20'lik bir zam söz konusu... acaba bunu fiyatlarýmýza nasýl yansýtacaðýz...bizim lehimize olan þey ise maalesef ki artan dolar kuru... bu arada en az 55 ml kar gelir inþallah..
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri