Bugün belki KLSER tavaný çözülür ve buna para gelir diye umutluydum ama 4. tavan devam ediyor.
Þirket kurucusu 'topraðý altýn eden adam' olarak anýlýr ama yönetim hisseyi altýn edemedi bir türlü, gümüþe de razýyýz.![]()
Bugün belki KLSER tavaný çözülür ve buna para gelir diye umutluydum ama 4. tavan devam ediyor.
Þirket kurucusu 'topraðý altýn eden adam' olarak anýlýr ama yönetim hisseyi altýn edemedi bir türlü, gümüþe de razýyýz.![]()
Son düzenleme : bawer; 01-08-2023 saat: 14:13.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Her türlü övgüye layýk bir hisse.GS liyim.Adnan Polatida sportif bsk.ligindan beri sever sayarým.Ama olmadý bsk.Kagit sizin onayýnýz olmadan buralarda bukadar baský göremez.Demekki para herþeye kadir.Topladiginiz bedellilerin yüzü suyu hürmetine biraz destek atabilirdinizki kaðýt bu 8 barajýný assin.Caniniz saðolsun.Kagit mi yok piyasada.bilinki giden gelmez bir daha buralara..
Ha bilançoyu öðrendi biri durum vahim diyorsanýz oda bizim sansimiz olsun.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi toplasýn 18 bile olur.Koc gurubu hisselerinden þaþmamak lazým.Neyse o.Bide 2/3 ay önce bedelli topladýlar milletten.Yarin borsa düþer 7.30 Lara kadar yolu varCPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/vMzTD8UM/
0.29 dolarý kýrarda üzerinde kalýrsa çift dip çalýþmaya baþlar
ozaman beklediðinize deðer.
tabi bence.
KLSER 5.tavaný da yaptý, iþte hisseyi altýn eden adam böyle olur, 5 günde %50., topraðý altýn eden sayýn Polat'tan da beklerdik. Dün %2 eksiydi bugün yine eksi, ne kýymetli paralarý var, ayný parayý kullanmýyor muyuz, bu konjonktürde 3-5 kata çýkmayan hiç bir þey kendini koruyamamýþ demektir.
Son düzenleme : bawer; 02-08-2023 saat: 10:44.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ýnanýn samimi yazýyorum.Bir yaniltmaca yok.benim 1000/1500arasi lotum var.Emekliyim.Buda prim yapar diye güvendim neticede iyi bir firma PD//DD si düþük.bedelliden ortaklardan para topladý çok yakýn geçmiþte
Ben egeser=Adnan Polat diye sevdim bu firmayý.Ama 10kere yüz kere yazýklar olsun.Ýsmende kalsaydým Kaleseramik 3tavanda satmadaydim zaten 50lot.3/5krs.para kazaistik.ARTÝK ADNAN POLAT BENÝM ÝCÝN BÝTTÝ..GOZUMDEKÝ ÝMACÝNÝ SÝFÝRLADÝ.SAGLÝK OLSUN...CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri