Millet üç kuruþ kazanmasýn diye atmadýklarý takla kalmadý, dün %2 eksi, yetmedi bugün bu rallide yine ekside, yatýrýmcýnýn ahý ile ihya olunmaz.
Millet üç kuruþ kazanmasýn diye atmadýklarý takla kalmadý, dün %2 eksi, yetmedi bugün bu rallide yine ekside, yatýrýmcýnýn ahý ile ihya olunmaz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
30 aralýk 2022'ye göre daha 1.82 TL gerideyiz.O tarihte bist100 5661,dolar13,16 TL imiþ.
Sözüm meclisten dýþarý ama yazmadan edemeyeceðim,ben debir Beþiktaþ'lý olarak GS'yý da,taraftarýný da hiç sevmem aslýnda,zaten Polat'ýn baþkanlýk zamanýnda çevirdiði dolaplarý da,babasýnýn borsada çevirdiði dolaplarý da biliyoruz.
Þaþýyor muyum?Hayýr! Klasik gs'lý oyunlarý...(bawer kardeþiim kusura bakma sözüm sana deðil)
Haklýsýnýz Efe hocam, þirket dýþýndaki icraatlarý bizim için önemli deðil, fanatik deðilim, hak eden kazansýn isterim, þirket yönetiminde sadece kendilerini düþünüyorlar, ortaklarýna bir þey koklatmýyorlar, bir de bedelli ile para istediler.
Tahtacýýý baskýlayan kimse kim, isterse adnan polat ol, ya sana yedireceðim, ya da beraber piyasaya... Seçççç
Ulan bu neyin baskýsý yahu, ama yakýnda patlatmalýsýn bak... Yoksa beraber diðer tahtalarýn gidiþini izleriiiz... Tahtacýýý akýllý ol. Ben hala diðer yürüyen kaðýtlardan buraya dönüyorum koçum. Sen bilirsin.
GS li olarak yorum yaptýðým için üstüme alýndým.Yanliz spor isi bu iþin dýþýnda.Normal olarak 3 büyükler birbirini sevmez sevemez.neyse ben GS li olarak Sn Adnan Polat serzeniþte bulundum.Boyle birinin odasýnda TV yokmu bilgisayar yokmu? Mali iþler müdürü piyasayý takip edip bilgi vermezmi.Ýnsallah topladýklarý bedellilerle kaðýda destek atacaklarý yerde aþaðýdan mali toplamiyorlardir.Bezen sattý
Ne yapsýn diðer kaðýtlar 3/5 gidiyor bunun gözü topraga dönmüþ.Bir tar afta 5 iþ gununde neredeyse %100e yaklaþan KALESERAMÝK diðerinde 5gun boyunca yatýrýmcýsýný durunduren ege seramik.Kaleseramik gerçekten çok kaliteli herhalde.
.
.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeser tahtacýsý daha sürüneceksin... Ben diðer hisselerimde kazandýkça sana gelmeye devam edeceðim.. Örn vtu bakalým yarýn da tavanmý. Vetuuuu hadi.
KLSER 6. tavaný da gördü, bu enkaz 7.50'lerde sürünüyor hala yazýklar olsun size.
Yer Ýmleri