YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Pardon, yazmayý unutmuþum.
Yatýrým tavsiyesi deðildirrr..
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
HATALI YORUM.
Garanti bankasýnýn "üst bantta ki hedefinin" 2.9 Avro olduðunu vurguluyorum.
(Tabii ki Teknik Analize göre...)
Halihazýrdaki grafikte;
GEÇÝLÝRSE NEREYE GÝDER KISMI GRAFÝKTE HENÜZ YOKTUR.
(Bir üst bölge hedefi bu grafikte YOK)
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : bikmisbroker; 11-09-2017 saat: 19:17.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sayýn Sercanhanýn yazýsýný direksiyonda iken okudum ve cevapladým.
Yanlýþ anlayan ve cevaplayan benim.
Özür dilerim.
Yeni kanal çalýþmasý için þimdi çok erken.
Yeni kanal ve hedefleri için Þimdiden birþey (bir rakam) yazarsam "baþýma gelecekleri" çok iyi biliyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
gecikmeli de olsa bir özürde bizden sayýn babo.izninizi almýþ kabül edip. bir takým resim ler gönderiyoruz.tek korkumuz bilgi kirliliðine neden olmak, öðrenme güdüsü açlýktan fena sayýn babo her yerden alamýyoruz.doðru ve kullanabileceðimiz bilgileri .emekleriniz için teþekkürler. eksiklerimizi görmek . yanlýþ yoldan dönmek adýna. sizlerle paylaþýmda bulunmaya çalýþýyoruz. tekrar teþekkür ederim.yatýrým tavsiyesi deðildirrr.
Yer Ýmleri