bu kadar cari açýk veren bir ülkede dolarýn düþeceðine inanmak da ayrý bir saflýk.
hee duyun-u umumiye gibi ülkenin herþeyini yabancýlara satarsýn dolar biraz düþer.
onda bile düþüþ sýnýrlý olur.
bu kadar cari açýk veren bir ülkede dolarýn düþeceðine inanmak da ayrý bir saflýk.
hee duyun-u umumiye gibi ülkenin herþeyini yabancýlara satarsýn dolar biraz düþer.
onda bile düþüþ sýnýrlý olur.
Borsanýn ön görüsü yüksek deðerli aðabeyisiniz allah size saðlýk versin,yanarým 4tl fiyatlardayken tkfen almadýðýma
GT-I9301Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yol açýk Yola çýk.
Yarýn 10 Kasým, Erken kalkýn dostlar, bir devrimciyi selamlayacaðýz!
Sent from my iPhone using Tapatalk
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Abi itibar puani veremedim, ama tesekkurlerimizde ve kalbimizdesiniz her daim.
Hurmetlerimle,
freesky
Allah razý olsun babo abi gereðini yaptýk yukarda biyerde
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tekfeni ilk yazan Kentuf.
Kentuf dürtmeden farketmezdim..
Ben de açtým Tekfenin TA sýna baktýmkii oooo...
Armut piþmiþ, aðzýma düþmek üzere.
Teknik Analiz grafiði de yapýþtýrdým anýnda o topikte.
Grafikten anlayan aldý.
Anlamayan arkasýndan baktý.
Kimseye AL diyemezdim þansen.
Hem iþim deðil hem de tarzým deðil!
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Babo abi, benim senin grafikten anladýðým sarý ýþýktan sonra kýrmýzý yanar...
Lakin baþlýktaki bazý arkadaþlar sarýdan sonra yeþil yanar diyor...Sen deyiver gari..Sarýdan sonra ne yanar..?
Bu arada benden söylemesi....bu tavþan denilen arkadaþ kuzu olabülü..Zaten ikisi de kürklü birer hayvanat ve ikisi de beyaz...Grafikleri de ayný...Yani benden kaçmaz
Yatýrým kapsamýnda deðerlendirelemez
Yer Ýmleri