Artan

173,80 10 11:05
12,02 9.97 11:05
7,39 9.97 11:04
11,81 9.96 11:05
33,12 9.96 11:05
Artan Hisseler

Azalan

434,00 -9.01 11:05
26,60 -7.38 10:56
10,28 -6.88 11:05
232,90 -6.84 11:05
103,50 -5.05 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

4.382.329.604,50 11:05
3.528.117.581,05 11:05
3.264.992.313,00 11:05
2.912.914.391,49 11:05
2.798.853.218,62 11:05
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1347 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın vurus v

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Saygıdeğer hocam ülkeyi yönetenler faizi baş düşman ilan etti 18,5 göster me ihtimalleri çok zayıf bence Dolar ve Euro da yukarı ikili tepe kıran olasılık daha yüksek nitekim vergi ye yaptıkları yüzde 25 zam muhtemelen olacak devalüasyon oranı nın ilanıdır 2018 için

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    Saygıdeğer hocam ülkeyi yönetenler faizi baş düşman ilan etti 18,5 göster me ihtimalleri çok zayıf bence Dolar ve Euro da yukarı ikili tepe kıran olasılık daha yüksek nitekim vergi ye yaptıkları yüzde 25 zam muhtemelen olacak devalüasyon oranı nın ilanıdır 2018 için
    Bizde bir laf vardır, “büyük lokma ye, büyük laf etme” derler.
    (ÇOK ZAYIF) dediğiniz için bunu yazdım, bu biiir!

2.cisi;
    Oğlum bıkmış, Ulen zaten bıkmışsın!
    Bıkmış oğlu Bıkmış!
    Ne diye k**çını YIRTARSIN birşeyler anlatmak için!!!

BIRAK, HERKES ANLADIĞI KADARI İLE YETİNSİN ULEN!!!

Bak arkadaşım, (ÇOK ZAYIF) derken lütfen “argumanını” da KOY. Yani YAZ buraya.

Bu ülkenin Bağyan başbakanı “dövize uz*****n elleri kırılacak” diye TV lerden bas bas bağırırken, Kocası muhterem UYGUN FİYATTAN DÖVİZ TOPLUYORMUŞ.
    Nitekim, 1.5 milyar $ gibi komik bir paraya TC dibe vurdu 1994 krizinde!

Gelelim 2000’e..
    Yine KRİZ YOK söylentileri “ayyuk’a çıkmışken” Dönemin (ya TCMB başkanıydı ya da Maliye bakanıydı) yetkilisinin BÜTÜN PARASININ TAMAMI 1 gece önce USD $’ı na çevrilmişti! Kendisi açıkladı;
    “Arkadaşlar benim paramı da dövize çevirmişler, ben çevirmedim” dedi.

Ve bu Ülke 2.5 milyar $’a “bi defa daha” dibe vurdu!

ABD de DOLAR MİLYARDERİ KİŞİ SAYISI 500’ün üzerinde!
    Bunu da biliyormuydunuz??

Son olarak ekleyeyim;
    Ekonomilerde FAİZİN YÜZDESİNİ EKONOMİNİN KENDİSİ BELİRLER.
    Faizin yüzdesini siyasiler belirleyemezler. (Ekonomide biz bunu okuduk)

Siz acaba bu detayları ANLATABİLDİKLERİMDENMİSİNİZDİRLER?
    Yoksa ANLATAMAYABİLDİKLERİMDENMİSNİZDİRLER!

(Ben bu günleri yaşadım. Bu Tecrübeleri yaşayarak öğrendim yani, kimseye Laf çakmak vb gibi bir amacım yoktur. 3 günnük fani dünyadan göçüp gideceğiz, günün birinde “bir bıkmışoğlu, bıkmış vardı, YAZMIŞTI dersiniz!)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Pasifik Okyanusunun 1500. metresi
    Gönderi
    46
    Babo abi,
    Aşağıdaki şekilde bahsettiğin işi yapan dönemin TCMB başkanı Gazi Erçel'di. Sonradan o parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istedi ama kabul etmediler.

"... Yine KRİZ YOK söylentileri “ayyuk’a çıkmışken” Dönemin (ya TCMB başkanıydı ya da Maliye bakanıydı) yetkilisinin BÜTÜN PARASININ TAMAMI 1 gece önce USD $’ı na çevrilmişti! Kendisi açıkladı;
    “Arkadaşlar benim paramı da dövize çevirmişler, ben çevirmedim” dedi..."

4.  Alıntı Originally Posted by sünger bob Yazıyı Oku
    Babo abi,
    Aşağıdaki şekilde bahsettiğin işi yapan dönemin TCMB başkanı Gazi Erçel'di. Sonradan o parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istedi ama kabul etmediler.

"... Yine KRİZ YOK söylentileri “ayyuk’a çıkmışken†Dönemin (ya TCMB başkanıydı ya da Maliye bakanıydı) yetkilisinin BÜTÜN PARASININ TAMAMI 1 gece önce USD $’ı na çevrilmişti! Kendisi açıkladı;
    “Arkadaşlar benim paramı da dövize çevirmişler, ben çevirmedim†dedi..."

O meseleyi hatirliyorum. Hic yakisik olmamisti, cok itici geldi ve asla tasvip etmedim. Ama simdi yapilanlara bakinca, Umre'ye gitmek, sadaka vermek gibi kalir Gazi Ercel'in yaptigi....

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    O meseleyi hatirliyorum. Hic yakisik olmamisti, cok itici geldi ve asla tasvip etmedim. Ama simdi yapilanlara bakinca, Umre'ye gitmek, sadaka vermek gibi kalir Gazi Ercel'in yaptigi....

kripto ve kel alaka bir benzetme olmus.

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •