Kitabýnýn baþlýðý zaten týrnak içinde "Borsa Kralý" þeklinde
Kitabýnýn baþlýðý zaten týrnak içinde "Borsa Kralý" þeklinde
Sayýn Babo cevabýnýz için tþkler, ancak birkaç husus aklýma takýldý;
2 numaradaki açýklamanýzda ''para bittiðine göre kitap yazabilirsin ve kendinizin de kitap yazacaðýnýzý'' söylediniz, sizde mi battýnýz?
4-3ncü sefer'de de illa batýcakmýyým? Bundan kurtuluþ yok mu? Þahsen beni batýran daha hýzlý gideni geri getirme olayý oldu. Ancak 3ncü sefer'de maddi açýdan sýkýntý yaþamadýðýmý, borcum harcým ödemem olmadýðýný düþündüðümde, daha saðlýklý hareket edebilirim diye düþünürüm. Sizce bu mantýk doðru mu?
Ben batmadým ama "dibe vurdum" 94 krizinde.
Çünki elimdeki kaðýtlarýmý (10 da 1'e düþmüþ kaðýtlarýmý) 2-3 yýl boyunca inatla satmadým.
94 krizinde Kadýköy Altýyolda aracý kurum þubesi açtým.
3 ay boyunca aracý kurum þubemde telefonum çalmadý, ama daha sonra baþlayan deli çýkýþ rallisinde günde XX-2 haneli bin $ (sadece þubemden alýp satan müþterilerimin bana býraktýðý komisyonlardan) ciddi para kazandým.
Þanslýydým yani.
3.cü defa gelmeniz, 3.cü defa "batacaksýnýz" anlamýnda deðil.
Evet geleceksiniz, ve yaþadýklarýnýzdan ders aldýysanýz eðer, "para" kazanacaksýnýz.
(Not;O yýllarda bankalar "aracý kurum" olarak piyasada yoklardý.
Ve bizler %5 gibi oranlarda komisyon alýrdýk iþlemlerden.
Fiyat aralýklarý 2.23/2.25 vb gibi de deðildi, 2.25/2.50/2.75 gibiydi)
Dükkan sahibi olarak manyak para kazandýk zamanýnda.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : bikmisbroker; 20-04-2017 saat: 20:19.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sayýn BABO KY olarak eksiðimiz nerede sizce?
Neden batýyoruz?
Psikoloji mi bilgisizlik mi?
warren buffet bunu söyledi hocam. herkes aç gözlüyken korkacaksýn, herkes korkarken, aç gözlü olacaksýn. mainstream TV goygoycularýný dinleyerek bi yere varamassýn. onlar ancak altýn 1800 $ ken 2500 olacak der falan.
BaBO gibi sürüden ayrý koku alan adamlarý dinle. bi de kolay para yok. bunun farkýnda ol...
Sn. BaBo GBPJPY de ne hareket oldu yaw :D 185 den þelale. 90 a yolu var sanki 2-3 seneye
"Sonunda zengin olduðunuzda, ilk etapta aradýðýnýz þeyin bu olmadýðýný anlayacaksýnýz. Ama bu baþka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn BaBo abi, EUR/USD super cycle a bakar mýsýn ? bana 1.8 hedefli bir ralli var görünüyor , zýpzýp yapýyor 7 senede bir dip yapýp. 35 senelik bak abi. var grafikleri .. Xu100 USD bazlý hýz deðerlenecek gibi geliyor bana da. Trump ýn USD deðerli demesi bonus. bizim TV de 3-5 ters indikatör goygoycu var onlar da EUR=USD 1 diyor
Yer Ýmleri