Sn. Babo
Bilgi, araþtýrma ve belkide bunlardan daha önemli ve geliþmenin anahtarý olan bilgiyi paylaþmak adýna gösterdiðiniz gayret ve emek için teþekkür ederim.Sevgi ve saygýlarýmla...
Sn. Babo
Bilgi, araþtýrma ve belkide bunlardan daha önemli ve geliþmenin anahtarý olan bilgiyi paylaþmak adýna gösterdiðiniz gayret ve emek için teþekkür ederim.Sevgi ve saygýlarýmla...
Yazdýðým mesajlar ve paylaþtýðým grafikler þahsi görüþlerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tüm verdiðiniz bilgiler ve paylaþýmlar için çok teþekkürler Babo. Ýyi tatiller..
Yalanýn evrensel olduðu bir zamanda, gerçeði söylemek devrimci bir eylemdir.
babo abi selam,
altaki yazýn eski forumdan. 05-12-2015 te yazmýþsýn. link
SORU;
Altin VURUS 5 Baþladýmý?
CEVAP;
HAYIR HENÜZ BAÞLAMADI..
NEDEN;
Birincisi Borsanin alternatifi piyasalarda (FAiZ) ateþ henüz sönmedi. Faizde %12 ler görüldü, 1.ci dip yapildi.
%16 hatta %17 leri bekliyorum, Faizde o hedeflere gelinmeden 2.ci dip yaþanmayacaktýr.
2-3 gün öncede,
"Bu Rakamlar, benim bu baþlýkta ilk 3 sayfadan beri yazdýðým ve savunduðum argumanlar ve hedefler idi.
Bu hedeflere gelindi, bu noktada ''Faiz'' yükseldi." demiþsin.
þincik, ahali ve kendi adýma soruyorum. Altin VURUS 5 Baþladýmý? Baþlamadýmý ? 2.dip var mý ?
biliyorum tatildesin, ama kafama takýldý sorayým dedim.
Son düzenleme : sadeceizleyen; 29-06-2017 saat: 10:15. Sebep: edit
2015 yýlýnýn 12. ayýnda yapýlan bir analiz.
Paylaþýmdaki tarihte endeks 75 binlerde sonrasýnda 68 binler görülmüþ tekrar yükseliþ ve yine ikinci dip 70 binler.. Yani sorunuzdaki ikinci dip yaþanmýþ.
Ýkinci dipten itibaren hatýrý sayýlmayacak yükseliþ ve düþüþlerle tam bir yýl geçerek 2016 yýlý sonuna kadar gelinmiþ. Son olarak bu baþlýkta kademe kademe farklý argümanlar ve rakamlarla analizler yapýlarak rakamlar irdelenerek günümüze kadar gelinmiþ.
Ahali adýna sorduðunuz için düþüncelerimi yazdým.
Babo, bir bankanýn %7.125 den 2028 vadeli USD dolarý toplamasýný ben yorumlayamadým. Dolarýn yönü konusunda bundan nasýl bir ipucu çýkarmalýyýz. En azýndan banka hangi varsayýmla böyle bir þey yapar.
Söylediklerim, yazdýklarým sadece ve sadece kiþisel görüþlerimdir. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
17 yýldýr sanal alemde verdiðim grafiklerimi saklarým.
Bu amaçla kullandýðým Web sitesine $$ ödüyorum.
Bu web sitesi bana mesaj atmýþ;
Diyorki, sen bu resimleri (grafikleri) 3.cü partiler ile paylaþmaktasýn "sana ZAM yaptým" ...)))
Þimdi tatildeyim, bilgisayarým yanýmda deðil, sadece cepten yazabiliyorum, dönünce ödeyeceðim o $$ larý.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Teþekkür ederim. Ýyi tatiller abi.
Yer Ýmleri