Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Gecen bir makalede okudum temettu yatirimciligi yapmis Atatürk üm.
Ordan almis kârý baska sirket kurdurmus kalkmis tarimi kalkindirmis para kazanan sirketler yeni hamleler yapmis.
Ýsi cok iyi biliyor ve en iyi adami isin basina getiriyor.
Anhyt ye ben de guveniyorum.Ama hisse daginik ilerde yabanci gelirse siler supururler bunu.
Lenovo K33a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Son 4 çeyrek kar toplamýmýzda artýþ devam ediyor.
Geçen çeyrek 1,29 milyar TL yýllýklandýrýlmýþ kar var iken bu çeyrek 1,325 milyar TL olmuþ.
Her çeyrek iyi sonuçlarla devam ediyoruz. Güzel bir sektöre ortaðýz gibi düþünüyorum.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
TURSG çeyrekte 150 milyon kar getirmis..beklenti 280 milyon karmis...sigortacýlýk sektöründe BES dýþýndakiler tirt çýktý...galiba bir iki sene daha tirt bilanço yollamaya devam ederler gibime geliyor...döviz arttýkça maliyetleri de artýyor...bakalým 2022 ide bizleri neler bekliyor
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be. 8 milyar nakitle yaptýðýna bak tursg nin. Faizinin 3 aylýðý 350 milyon tl!!! Araç parçalarý üfelemiþ harbi ki tursg en az daðýlýmda kaskosu olan þirkettir.
Yapýsal bi düzenleme þart. Bu araç fiyatlarý ile zor artýk. Devlet sýfýr araç satarken kaskoyu içine ekleyerek 10 sene paket halinde satmalý. El deðiþtirirse kalan kasko parasýnýgüncel ödemeli. Kimse kasko yapmýyor, yapmak istesede
Yer Ýmleri