Arkadaþlar daha 6 ay öncesine kadar iþlerim iyiydi.Ancak ne olduysa arkadaþ bildiðim ama aslýnda düþman olduðunu sonradan anladýðým kiþilerin etkisi ve telkini ile elimdeki birikimin üzerine bir de kredi çekip bana hisse aldýrdýlar.aldýðým günün ertesi hisse tabanlara baþladý 3 günde %50 düþtü.
yaw nasýl olur hani yükselecekti dedim.valla nasýl oldu bilmiyoruz ama üzülme seni kurtaracaðýz dediler baþka bir hisse aldýrdýlar o da 10 günde %50 düþtü.þoka girdim.çýldýrdým.ulan siz nasýl arkadaþsýnýz bunu bana nasýl yaparsýnýz der demez vallahi bizde zarar ettik falan filan.sonradan duyduðuma göre bana aldýrdýklarý gibi birkaç kiþiye de aldýrýp malý kitlemiþler.þimdi de ara ki bulasýn ********leri.
kalan tutarla da paramý kurtarayým derken o hisseden bu hisseye zýpladým.sonuç sýfýrý tükettim.
Anlayacaðýnýz ben dað gibi borçla kaldým icralar yakýn.bunalýmdayým.intiharý bile artýk düþünür oldum.haným duyarsa zaten beni boþar.
bunalýmdayým geceleri boþ ve ýssýz sokaklarda dolaþýyorum amaçsýz bir þekilde.
siz siz olun kimsenin lafýyla bir iþe girmeyin.hoþ benim gibi bir salak bulunmaz ama...
bunlarý niye mi yazýyorum.çünkü kimseye durumumu söyleyemiyorum.içim burada döküyorum belki rahatlarým diye.yardýmdan kastým da sakýn kimse yanlýþ anlamasýn maddi bir þey talep etmiyorum.bu yaþtan sonra dilencilik yapacak kadar onursuz deðilim.sadece düþenin halinden düþen anlar bana biraz psikolojik destek veren olur manevi yardýmýnýz dokunur gayesiyle yazýyorum.kýrkýndan sonra bir erkek aðlar mý? aðlar hemde benim gibi gece herkes uyuduktan sonra boþ bir odaya gidip hüngür hüngür aðlar.Giden mala mý yanayým yoksa bozulan ruh saðlýðýma mý.ya da ne bileyim çocuklar birþeyler isteyince sürekli geçiþtirip onlarýn mahzun bakýþlarýndan kaçýrdýðým gözlerime mi.Allah beni kahretsin diyeceðim de olmuyor küçüklerim gözlerimin önüne gelince.içimi size döktüm kusura bakmayýn.Allaha emanet olun.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri