bunun evet gerekçeleride karakayan hocanýn açýklamalarýna benzemiþ
sonra tenhada anlatayým demiþ![]()
bunun evet gerekçeleride karakayan hocanýn açýklamalarýna benzemiþ
sonra tenhada anlatayým demiþ![]()
bir halt olacaðý yok.
Cumhurbaþkanýný halk seçecek denmiþ, zaten en son halk seçti, bir sonrakini de halk seçecek. Bunun neyine Evet diyeceðim.
Artýk koalisyon olmayacak denmiþ, zaten 15 senedir koalisyon yok ki. Koalisyonun ne demek olduðunu bilmeyen (o zamanki bebeler) þimdi oy kullanacak.
18 yaþýndaki gençler Mv olabilecekmiþ. Bana göre býrakýn 18 yaþýný, bir mesleði onurlu bir þekilde en az 10 yýl yapmamýþ kiþilerin Mv olamamasý gerekir.
Mv sayýsý 600'e çýkacakmýþ. Bu da demektir ki en az (50x3)+50 kiþiye daha bizim vergilerimizle maaþ ödenmesi, saðlýk giderlerinin, iletiþim giderlerinin, ulaþým giderlerinin vs. vs. bizim giderlerimizle ödenmesi demektir.
Diðerlerini de hatýrladýkça yazarým.
Þimdi yeniden okudum bu 18 maddeyi.
Ýlginç bir þey fark ettim. 18 maddenin deðiþtirilmesi durumunda, bu maddelerle baðlantýlý (ilintili) daha bir sürü maddede deðiþiklik oluyormuþ.
Bazý maddelerde de, bir virgülün yeri bir kelime öne veya arkaya kaysa çok daha vahim anlamlar çýkýyor.
Yok, yok. Aklýma yatmýyor. Hayýr diyeceðim.
Ýyi ki açmýþsýnýz bu topiði, bu sayede araþtýrdýk, okuduk öðrendik. Yoksa körü körüne evet diyecekmiþiz.
Bu hafta sonu kaynanayý ziyarete gideceðim, o da evet diyecekti, ona da anlatayým öðrendiklerimi. O da gün arkadaþlarýna falan anlatýr herhalde. Bilirsiniz laf kadýnlar arasýnda çok hýzlý yayýlýr.
Bir de "Almanyadaki bacýmla uzun uzun konuþamýyorum, paketim bitiyor" diyordu.
Kaynanama bir de, yurtdýþý dahil her yöne paketlerden 10,000 dk'lýk bir paket alayým da bacýsýyla uzun uzun konuþup hasret gidersin.
Ýyi oldu iyi. Okuduk araþtýrdýk, öðrendik. Hayýr demeye karar verdik.
Bulunsunn ...
http://anayasadegisikligi.barobirlik...gisikligi.aspx
Sistemin ne kadar yanlýþ olduðunu gördüm,Allah sizden razý olsun.O zaman benden de bir Hayýr..
Ülkemiz Ýçin HAYIR'lý olsun
http://www.orgtr.org/tr/devletin-guv...r-madde-302308
MADDE 302. - (1) Devletin topraklarýnýn tamamýný veya bir kýsmýný yabancý bir devletin egemenliði altýna koymak, Devletin birliðini bozmak, Devletin egemenliði altýnda bulunan topraklardan bir kýsmýný Devlet idaresinden ayýrmak, Devletin baðýmsýzlýðýný zayýflatmak amacýna yönelik elveriþli bir fiil iþleyen kimseye aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasý verilir.
(2) Bu suçun iþlenmesi sýrasýnda baþka suçlarýn iþlenmesi hâlinde, ayrýca bu suçlardan dolayý ilgili hükümlere göre cezaya hükmolunur.
(3) Bu maddede tanýmlanan suçlarýn iþlenmesi dolayýsýyla tüzel kiþiler hakkýnda bunlara özgü güvenlik tedbirlerine hükmolunur.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri