BÝTCOÝN ALMAYINIZ BATARSINIZ, SONUÇ ORTADA , BÝRÝLERÝ SÝZLERE BÝTCOÝN ÝLE ÝLGÝLÝ ÇOK BÜYÜK BEKLENTÝLER SUNUYORSA KESÝN YALANDIR, VE BÝRÝLERÝNE ÇALIÞIYORDUR...!!!!!
![]()
oluþan formasyon düzgün çalýþýrsa 9-9,3 klarý bulabilir çýkýþ (zigzag olabilir tabi)
200 günlük altýnda ben pratik ilgilenmesem de, daha önce de yazmýþ olduðum çok uzun vadeli 7,400 çevresinden tekrar güçlü tepki geldiði için dikkatle izliyorum. 200 günlük ortalama (9 k civarý) saðlam direnç.
geçen bu grafiðe rastladým, keþke daha erken görseymiþim, koyardým.
12,000 - 7,400 - 4,600 filan yazýp durduðum rakamlarý adam güzelce çizmiþ
lineer olmayan eksenle çizebileceðim bi grafik aracým olmadýðý için grafik gösteremiyordum. elle hesapladýklarýma çok yakýn olduðu için sanýrým doðru (yoksa grafik benim deðil yani, bir ölçüde kefilim)
12,000 öncesi erken dönüp 12,000'de de güzel düzeltmemizi yapmak yerine köpürtüp
"futurelar geliyoooð", "50,000'e gidiyooz" filan nidalarýyla yeni gelen "abü bütkoyünda para varmýþ" kitlesine kaktýklarý için bozuldu yoksa þiir gibi grafikti
![]()
Son düzenleme : KPL; 21-03-2018 saat: 13:19.
9'dan sallananlarý 8.3lerden tekrar aldým. 8 altý, yakýn stop. oralar tatsýz olur gibi.
çeyrek porsiyonum þimdilik. olura yukarý devam ederse 8.7 üstü %50, 9.3 üstü %100 olmaya çalýþýrým.
saatlikteki formasyon 9.15 ila 9.6 arasý atak olasýlýðý gösteriyor
çalýþýrsa, her ikisi de olumlu bir alana kafa uzattýrýr çünkü
9.05 civarlarýnda 200 günlük ile günlük bolingerin orta çizgisi üst üste bindi
oranýn üzerinde biraz hacim yapsak geri gelse de ciddi yukarý niyet varsayarým kendi adýma. %50'ye çýktým, yukarýyý beklemden bir miktar daha alýrým belki - risk iþtahý![]()
Yer Ýmleri