https://invst.ly/78uqz
5 saatlik trend böyle. Kýrmasýna kýrdýk, onayý da aldýk. Ben þahsen çýkýþ bekliyorum ama spik efendi sabýr yokluyor. Eðer þirketten hisse satýþlarý gelmeseydi spik sanýrým burada çok daha fazla maðdur insan býrakacaktý. Birde bu taraftan bakmak lazým olayý. Sýð tahtada bu kaðýdý 100lere ve hatta üstüne çýkarýp oradan satsaydý daha çok maðdur olurdu diye düþünüyorum. Þu an için baþlangýç noktasýna uzak deðiliz. Aþaðý yönlü riskin az, yukarý potansiyelin (en kötü ihtimalle zirveye yakýn bile olsa) çok olduðunu düþünüyorum. Bunu düþünmemdeki sebepler ise, 1- Sermaye tavaný artýþý ( sermaye ihtiyacý oldu ki tavaný artýrdýlar) 2- Perakende satýþlara yönelik yatýrýmlarýn bilançoya olumlu etkisi olacaðý (þirket toptan satýþlardaki kar marjýnýn düþük olmasýndan dolayý, kendi açtýðý yeni konsept maðazalarda perakende satýþ yaparak daha yüksek kar marjý hedeflemektedir, bu da kar marjýnýn iyileþip düþük sermayeye karþýlýk yüksek net kar üretmesine neden olacaktýr) 3- Son olarak ta , böyle beklentili kaðýtlarda zirveler bir gün elbet tekrar test edilir ve hatta yeni zirveler görülür.
Düþüncelerim þahsýma münhasýr olup, yatýrým tavsiyesi amacý gütmemektedir..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri