Yabancýlar alfa dediði endekse gire pozitif getiri saðlayacak hisseyi ararken info yu uzun zamandýr talip ediyorum malum birde ismen in cazibesi sebebiyle ayný sektörde small cap agresif büyüme hedefi olan bir þirket daha önce de yazdým þirketin patronlarý seykm ýdeas hdfgs gibi borsada iþlem gören baþka kaðýtlara da sahipler doðru kelimeyi bulamýyorum ama þirketin gelirinden kar etmek yerine borsa da fiyat hareketlerinden yararlanarak kar etmeyi tercih etme olasýlýðý ismen e göre çok daha fazla. Info nun son 2 yilda iþlem hacminde geldiði yer muazzam ilk 6 girmiþ durumda bugün gedik yatýrýmý da geçti. Ismen migros sa info býmaþ dur sürümden kazanýyor. Müþteri sayýsý daha da artmalý iþlem hacminde ilk 6 da olsada info müþterilerinin toplam menkullerinin ederi diðer kurumlara göre düþük bu husus da ilk 15 giremez. 828 milyon tl takasýndaki menkullerin toplamý gedik de bu rakam 4 milyarýn üzeinde globalde ve a1 de keza 1 milyon üzerinde. Inþallah yatýrýmcýsýna güven verir yönetim uygulamalarý ile katlanarak büyür

Originally Posted by
bankocukemo
Sn diproyal gercektende cevabini bu forumda ararken sirketin kendinden almis olduk fakat sn BME fund unda dedigi gibi sirketin ortaklarinin once paylarinin bir kismini kapa bildirip satmasi ardindanda bedelli sermaye arttirimi aciklamasi gercektende etik olmadi ama dunde dedigim gibi 28 yila ragmen hala hissede gerektigi gibi secici davranamadim ve birkez daha dersimi almis oldum.borsada ne firsatlar biter nede dersler.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer Ýmleri