şirket mi battı ne oldu... olan birilerini yine zengin olması
şirket mi battı ne oldu... olan birilerini yine zengin olması
Evet hocam küçük bir miktar. Peki Şirketten diğer alım yapanlar şirket CEO’su ve diğer görevliler Tamer Akbal vs. satım yapsalardı bunu kapa bildirmek zorunda değiller miydi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten akıl tutulması yaşanıyor. Hisse bedelli endeksine dahil edilmiş katmer ve diğer batıklar ne hareket ediyorsa onlara uyuyor.
Bir an önce bitsin şu bedelli işi de bizi bi salın artık yahu...
Neyse sabır...
Az kaldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Şirketin yapısında sıkıntı olmadigi sürece beklemeye devam derim ben hacimlerde güzel gidiyor şimdilik [emoji3478]
Aynen öyle.. Hacimler böyle devam ettiği sürece sorun yok.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Bu hafta bu kağıdı bedelli ayağına basarak milletin malını alanlara inat bugün arabamı satıp da ekleme yaptım. Her yere şube açacak, hacimde türkiyenin en büyük ilk 5 kurumu arasına oturacak ama bedelli ayağına basacaklar öyle mi? Onlarınki inatsa benimki de inat.
👏👏👏 tebrikler dostum yorum için, bu şirket her çeyrek artık 30 milyon TL net karı yapabilecek seviyeye geldi , hacimler böyle güzel artarken , komisyon oranları iyi artarken şirket şubeleşirken , kasada artık nakit birikmeye başlamışken bu şirketin piyasa değeri 300 milyonlarda olacak ha buna ancak 😂😂😂😂 , herkes eline hesap makinesini alsın herşey belli sağolsun monaroza dostum hergün yayınlıyor bütün bilgiler net ve açık tahmini komisyon oranlarıda belli bir hesaplasın herkes önümüzdeki 4 çeyrek kar nereye gelecek 1 çeyrek geçti önümüzde 4.çeyrek ve 2021 1 ve 2.çeyrek var hisse 2021 ağustosta tahmini fiyat ne olur bir hesaplayın , onun için bu hareketlere takılmayın tamamen bedelcileri dökmeye dönük abuk sabuk hareketler , daha öncedende yapmadılar mı , 8 den 6’ya , 12 den 9’a , şimdide 15 ten 11 e , bu kadar büyütmeyin hareketleri , bedellinin onaylanmanasına da bu hafta çok sevindim haftaya mali tablo gelir , o zaman herşey farklı olacak , zaten haftaya perşembe tatil sonraki haftaya kalır bedelli haberi bekleyenler için ,
borsa da inat olmaz dostum![]()
Yer İmleri