Sayýn nilkiz sisteminiz ilginç þekilde çalýþýyor. Ne oluyor ediyor info illa iþmen’le eþitleniyor sonra 1,5 iþmen oluyor sonra yine eþitleniyor. Bu kaçýncý oldu sayamadým. Çok ilginç.
Yalnýz þöyle bir durum var hissenin fiyatýna bakanlar “aaa bu hisse uçmuþ” diyebilir
Lakin, piyasa deðerine baktýðýmda hala kelepir olduðunu düþünüyorum.
Özellikle de beklediðim karlar gelecek olursa.
Hacim ortalamalarýný geçen Twitter’da paylaþmýþtým. Görmeyenler için burada da paylaþayým:
https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...439728130?s=21
Þimdi bu büyümeye verilen piyasa deðeri osmen kadar olacaksa bence burada bir fýrsat var. Tabi görebilene...
Bu arada info ile ilgili en önemli þikayetlerden biri info mobil uygulamasýnýn kötü olmasý konusundaydý. Bildiðiniz üzere patronumuz ayný zamanda ideal uygulamasýnýn ve Fintables sitesinin de sahibi/ortaðý. Kasým ayýnda fintables ekibinin hazýrladýðý info’nun yeni mobil uygulamasý yayýnlanacak.
Betasýný gördüm ve çok beðendim. Bence piyasadaki en iyi mobil uygulama olacak.
Bugün malum Bodrum þubesinin izni çýktý.
Hacimler zaten süper gidiyor. Muhtemelen ortalama komisyon oranlarý da artýyor. Laf aramýzda yeni gelen ky’lere 10.000’de 7-8 oraný uygulanýyor.
Artýk hacimlerde Gedik daimi olarak geçildi. Banka olmayan aracý kurum olarak 1 numara olundu.
Bedelli sonrasý sýfýr maliyetle o para kredi olarak kullandýrýlacak.
Belki yakýnda ABD piyasalarýna iþlem yapma olayýna baþlanacak. ($ bazlý komisyon ile)
Yani
Þirket her türden büyümeyi þu an yaþýyor. Yaþamaya devam edecek.
Bu ortamda hisse fiyatýndaki volatilite info ortaklarýný aldatmamalý.
Aslolan olmasý gereken piyasa deðeridir.
Can alýcý soru þu:
Bu þirketin piyasa deðeri ne olmalý?
Veya siz bu þirketin sahibi olsanýz þirketinizi kaçtan satardýnýz?
Saygýlarýmla...
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Yer Ýmleri