Evyat dostuma da güzel birþey söyleyim bari adamlar eðer insafa gelirse , bugün iyi bir sonuç gelebilir bence bugün onay gelecek gibi , bitsin artýk bu bedelli iþide önümüze bakalým valla býkkýnlýk verdi bu bedelli olayý ,
Evyat dostuma da güzel birþey söyleyim bari adamlar eðer insafa gelirse , bugün iyi bir sonuç gelebilir bence bugün onay gelecek gibi , bitsin artýk bu bedelli iþide önümüze bakalým valla býkkýnlýk verdi bu bedelli olayý ,
Bedelli ile özsermaye yükselecek buda þirkete daha yüksek bono çýkarma ve dolayýsýyla daha fazla kredi kullandýrma ve faiz geliri demek , hacim ve faiz geliri artýþý ike inþ. 2021 de 100 milyon kar sýnýrýný görürüz benim beklentim bu , ama bu spekülatif hareketlerin bitmesi lazým artýk ky ve info markasý yýpranmadan ,
3-4 ay önce infodan hesap açmýþtým. Web sitesine girip form doldurdum beni aradýlar kargo ile evraklarý gönderip imzalatýp hesabýmý aktive ettiler. Kýsa zamanda hesap açýlýþýmý yapmalarý pozitif. Oran konusunda da ne kadar hacminiz var dedi aylýk 200-300 bin dedim onbinde 7 önerdiler olmaz dedim 3 olarak anlaþtým. Gün ici x3 ve overall kadar krediyide aktive ettiler hýzlýca. Pozitif.
Ama sonrasýnda danýþmanýma ulaþmak için baya bi çaba sarfetmem hoþuma gitmedi. Negatif. Brütte olan rüçhanlarýmý ana hisseye çevirmek istedim efendim t2+1 dediler. Yaw nasýl olur t1 de diðer kurumum çeviriyor desemde bi türlü olmadý haliyle baya para kaybettim. Hesabý dondurdum paramý çektim. Bu konuda biraz sýkýntýlý. Yani çalýþanlar tecrubesiz.
MI 8 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Þirket hýzlý büyüdü hacim vb ama kurumsallýk altyapý iþlem çeþidi vb çok yolu var , altyapýya yazýlým vb anlamýnda iyi yatýrým yapmasý gerektiði açýk , ayrýca iþlem çeþidini de geliþtirmesi gerekiyor yurtdýþý hisse alýmý eurobond olayý vb bunlar olmadan da hacim artýþý bir yere kadar , ayrýca güven anlamýnda çok yolu var çünkü insanlar hayat birikimini getiriyor buraya devletde bir yere kadar garanti ediyor diye biliyorum , bunlarý sindirmesi ve geliþtirmesi gerekiyor yoksa hacim artýþlarý birden tersede dönebilir bu piyasa böyle bir piyasa infonun arkasýnda sonuçta iþbankasý gibi bir kurum yok,
"Ýnfo Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin, Borsamýz Alt Pazar'da iþlem gören Ýdealist Danýþmanlýk A.Þ. (IDEAS.E), Ýnfo Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. (INFO.E) ve Seyitler Kimya Sanayi A.Þ. (SEYKM.E) paylarýnda likidite saðlayýcýlýk faaliyetinde bulunma talebi 01/03/2016 tarihli ve 02.PRO.001 sayýlý Pay Piyasasý Prosedürü uyarýnca deðerlendirilmiþ ve Borsamýzca uygun görülmüþtür." denilmekte KAP'a gönderilen bildirimde. Ýnfo, Ýnfo tahtasýna likitide saðlayýcý olacakbedelli sonrasý umarým buna gerek kalmaz ve alt pazardan çýkmýþ oluruz
Bugünde yer almamýþ bültende
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tahtayý izleme fýrsatým oldu, çok ilginç hareketler oluyor, son kapanýþta verilenler kredili mallar mýydý acaba, bazen 1 er lot olan kademelerde 10 bin lotlar oluyor, acaba çok mu ky var
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri