Hocam benim anladýðým derinlik olacak öyle 3-5 bin lotla aþaðý yukarý oynamayacak fazla. Eðer öyle oluyorsa ana ve yýldýz pazarda iþlem göremiyorsun. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin bildiði þeyleri tekrardan yazmaya gerek yok; bedelli sonrasý hem tahta derinliði saðlanacak hem yüksek faiz ortamýnda kredi kullandýrmak ve Diðer finansal enstrümanlardan yararlanmak için nakit olacak; bunlar çok olumlu. Piyasa deðeri 378 mio bir þirket. Komisyon ücreti Düþük ve finansal gelirleri çeþitli deðil.
Ancak pazar payýnda müthiþ yükseliþ mevcut; Komisyon oranlarýnýn düþük olmasý da bu þirketin büyümesi için bence büyük bir avantaj.
Finansal gelirler çeþitlendiðinde; komisyon gelirleri arttýðýnda çok farklý seviyeler konuþulabilir.
Beni rahatsýz eden tahtanýn oyuna çok müsait olmasý; brüt takas ve þirketin ky ye pek olumlu olmamasý. Þimdi bunu nerden çýkardýn diyeceksiniz; Faliyet raporuna bakýn; bu kadar iþe yaramaz bu kadar özensiz faliyet raporu Hiç görmedim.
Takipteyim, teknik olaran trend desteðinde; bu bedelli iþi bitsin inþ ortak oluruz size.
Saygýlar selamlar.
20/11/2020 ve 21/11/2020 de yazdýðým yazýlarý eleþtirenler gördünüz dimi ne dediðimi bugünkü seansta.
Olumlu yazýnca ohh ne ala olumsuz yazýnca günah keçisi oluyoruz.
Arkadaþ ve info aracý kurumum olduðu halde yazýmý yazarým.
Hiç pohpohlama yapmam.
Beklenti satýn alýndý ve bitti.
Artýk bedelli süreci yarýn baþlýyor göreceðiz.
Düþüþlerde 2,90 lara kadar düþerse alýrým
Komisyon oraný düþük diyorsunuz
ben hem gedik hem info hem marbaþ kullanýyorum
gedikte marbaþta info dan daha düþük komisyon uyguluyor.
Azcýk piyasayý iyi inceleyin
Günaydýn ortaklar, en önemli konu sanýrým ana hissenin yükselmesi diye biliyorum, ruchanlar isterse magmaya da inse ana hisse bugün ku açýlýþ fiyatýyla 8 Aralýk a gelse, ana hisse fiyatýnda bulusuyorlar, doðru mu ortaklar?
SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri