Telefona 13 milyar verdik gene android diye gariban kaldýk iyi mi bize gelmedi daha
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Telefona 13 milyar verdik gene android diye gariban kaldýk iyi mi bize gelmedi daha
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam merhaba derinlik ve aracý kurum açýk derken? Tüm müþterilerine deðildir heralde
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet. Ýþlem hacmine göre tanýmlanýyor ya da aylýk belli hacim sözüne göre.
Müþteri temsilcinizle görüþebilirsiniz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar,/ Yaðmura bakmayý cam arkasýndan/
Ýnsandan insana þükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /Ýyi ki bilmiyor kalabalýklar
Sayayim;
UI renkleri göz yorucu. Eðer kullanýcýyý tek bir renge mahkum edecekseniz bu beyaz olmalý, koyu renk deðil. Üstüne seans sýrasýnda Flash atar gibi yanýp sönen hisse isimleri de cabasý. Ayrýca madem böyle bi þey yaptýnýz yükseliyor mu düþüyor mu onu da gösterseydiniz. Anlamsýz bi þey bu haliyle, kapatýlmýyor da. UI koyu olunca göz de alýyor.
Fintables gömülmüþ içine ok güzel ama ben de zaten fintables var. Benim için bir artý deðil bu. Ayrýca buradaki kýsýtlý bilgilerle hisse alým satým kararý verilmez. Bilanço odaklýyatýrým yapan bence fintables kesinlikle almalý info uygulamasýndan olmaz o iþ.
Tradingview ok güzel ama grafiðe çizilenler tekrar açýlýnca kayboluyor. Ayrýca hisse sayfasýna ne güzel grafik koymuþsunuz bari orada kaydýrma yapýp usd cinsinden de bakabilseydik.
Portföy kýsmýnda deðiþen hiç bir þey yok sadece UI deðiþmiþ. En azýndan hangisi ne oranda var o eklenebilirdi. Fon hala alýnýp satýlamýyor. sene 2021.
Bildirimler çalýþmýyor.
Kýsacasý bize bu uygulamayý 2-3 aydýr allayýp pullamak yerine bi hafta önceden haber verip getirselerdi ok iyi güncelleme derdim. Þu haliyle beklentilerin çok altýnda.
Direk kendim kullanmadým ama çevremden gördüðüm, bayglobal, phillip capital, ata online güzel gözüküyor. Bu uygulamalarýn 3ü de özellikle ata, bildirimlere göre sürekli güncelleme alan uygulamalar info trade’e bakýyorum en son 11 ay önce güncellenmiþ. Ama ayný grubun ideal mobil uygulamasý sürekli güncelleniyor. Burada stratejik bi durum var.
Sn. Firklover geri bildirimleri þirkete de iletmeyi ihmal etmeyin. Ben koyu Tema severim ama diðer yazdýklarýnýz önemli ve zamanla geliþtirilir eklenir diye düþünüyorum. Eski uygulama o kadar performanssiz ki açýp bakmýyorum bile hýzlý ise o bile önemli.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese bol kazanç, %100 geldik..
Yer Ýmleri