Malesef seviye bu, çakal dedim hemen üzerine alındı, biliyor kendisini ve ne yaptığının farkında. Tam 1 senedir info yatırımcısıyım, neler dönüyor her şeyin farkındayım![]()
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Arkadaş tek bist 100 dışı hissem bu. Cogu bist 100 disi kagitlar 2-3 gunde bir tavan yapiyor, bu uyuz esek takıldı 6ya, Burda da bilincli yatirimci cikti yok dolmus gideri fazla yok her gün et mi yenir bas fiyati aşağı.
Et giren yere dert girmez Sn. Koyay oyna devamSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumunuz güzel 👏👏, Her zaman bu quie gibi algıcılar olmuştur , ufak beyin hücreleri ile adam çarpmaya çalışır bunlar , hisse ile ilgi olumlu yazıyoruz pazarlamacı diyor cahil , hissenin durumu bu ne diyelim hisse bitti taban taban gidecek mi diyelim , hisse bedelli öncesi 5 leri görecek dedik nitekim 6,00 a kadar geldi durum oydu o zaman nitekim 6 -6,10 arası almıştım hisseleri o zamanın fiyatıyla , hisse nin durumu o an neyi gerektiriyorsa onu söylemek lazım , ismen forumundada hisse şubat mart 21 de 20 leri görecek demiştik hisse 20 yi gördü gibi birşey , belliki hisseyi satmış bu quie taban taban bekliyor alım için bizde olumlu yazınca cephe alıyor , ula quie seni çerez niyetine yerim buralarda , hocam tekrar eline sağlık güzel yorum 👏👏👏
Her kelimende kaypak kaypak bana saldırıp sonra kaçtığını bildiğimiz için 1 yıldır , ben senin gibi kaypak değilim çakal tam sana uygun bir kelime yine kanıtladın kendini , çakal kaypak demektir hiçbirşeyi direkt söyleyemeyen dürüst olmayan biri demektir , üzülüyorum senin için ,
Tahta dar ve sığ olduğu için otomatik olarak spekülasyona zemin hazırlıyor ama spekülatif bir hisse olsa şimdiden 10 ların üzerinde bir fiyatta olması lazımdı , spekülatif hisselerde ayrıca fon ve yabancı pozisyon artırmaz , milletin şu ücret giderine takılıp kalması tahtacının işine geldi adam değerlendiriyor , yapması gerekeni yapıyor sosyal medya şurası burası ücret gideri arttık mahvolduk ne bu ya 😂 kimse viop oranı artmış ve hacmide ilk çeyrekte görüyoruz yükseliyor bunları konuşmuyor kimse ,
Yer İmleri