Valla helal olsun bunuda satýþ fýrsatý kullanýrlar bakalim hangi müdür satacak
Valla helal olsun bunuda satýþ fýrsatý kullanýrlar bakalim hangi müdür satacak
Oha o nasýl kar qua arz geliri mi var içinde?
Icinde degil o ikinci cyrege giriyor
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inceleyebildiniz mi artýran karý hangi kalemler? komisyondur umarým
Þimdi kýsa bir durum deðerlendirmesi yapalým; Kar harika... Ýkinci çeyrek için Düþen hacimleri halka arzlar tolere edecektir. Maalesef kredili iþlemler, total iþlem hacimleri düþtüðü için ikinci çeyrek bu kadar yüksek bir kar gelmeyebilir. Üçüncü çeyrek hacim ne toparlanmaya baþlayacak diye düþünüyorum. Kýsacasý Hacimler üçte birine düþmesine raðmen hala pozitifim.
Saygýlar
Henüz inceleme fýrsatým olmadý ama gözüktüðü kadarýyla kasadaki para inanýlmaz artmýþ. Borçlar çýktýktan sonra kalan miktar 383 milyon, þirket iþi gücü býrakýp parayý mevudata koysa bile 70 milyon faiz geliri elde edecek kadar nakdi bulunuyor. Müþterilere kullandýrýlan kredilerin daha yüksek yüzdelerden olduðunu düþününce etkisi çok daha iyi olacaktýr. Bedellinin ekmeðini bu çeyrekte yemiþiz iþin kýsasý. 2. çeyrekte qua arz geliri bilançoda olacak, planlanan diðer arz da yetiþirse bu çeyrekten bile iyi bir bilanço 2. çeyrekte kuvvetle muhtemel olacaktýr.
Hocam eðer escar arzý da bu çeyrekte yapýlýrsa zaten yaklaþýk 20 milyon(net rakamý hatýrlayamadým) gelir olacak. Faiz gelirleri müþterilere kullandýrýlan krediler azalsa dahi parayý boþta býrakmayacaklardýr bu çeyreðe yakýn bir faiz geliri beklerim. Komisyon gelirleri bu kadar düþmüþ olmasýna raðmen benim beklentim bu çeyreðin aþýlacaðý yönünde
saygýlar
Ne olursa olsun var bir çapanoðulluðu hep olacak bu hedef grupta galiba. Insider trade bir gelenek sanki bilanco günü hisse yuzde 5 yukarý
Yer Ýmleri