Alým yapan HPZ fondan bugün satýþ haberi geldi .
Alým yapan HPZ fondan bugün satýþ haberi geldi .
4,62'den almýþlar 4,69'dan satmýþlar.
Bugün 4,69 ya 3,5 milyon lot alýþ veriþ olmuþ blok bir ticarete benziyor. Son günlerde sýklaþmaya baþladý bu blok el deðiþtirmeler
Geri alým açýklamasýda gelmiyor artýk haftalardýr.
Bugunde hedefin hpz fonu satmis.kimin aldigina dair bir kap haberi yok. Kendi fonlari arasinda oyuncak gibi oynuyorlar hisseyle.mide bulandirmaya ve yatirimcisina zulmetmeye devam ediyorlar bistte hacim patlamasi yasanirken.Pismanim cunku sadece yarisini ismene cevirmistim.ismen de gitti is isten gecti.bu bilmemnelerin elinde rehin kaldik.tekrar sirketin yayinlarina katilip bu zulmun sebebini soracagim sizde sorun lutfen.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Syn hocam þirketin yayýnýný izleyen yok ki? Þahsi görüþüm klasik etikten yoksun, þirketlerin tahtasýyla oynayan bir grup. Dikkat ederseniz baðýmsýz denetimin olmadýðý çeyrekler þapkadan tavþan çýkarýyorlar bilançoda.
Eee bizde akýllanýyoruz ; bu þirketten yaklaþýk 1,5 yýldýr ciddi para kazanmama raðmen hiçbir zaman içim rahat deðil. Sebebi güvenilmez insanlarýn sahipliði.
Ancak þöyle bir durum da var; el mahkum yükseltecekler... hem aldýklarý milyonlarca lotu eritmek için, hem hedef giriþimin piyasa deðerini yükseltmek için, hem bu müthiþ hacimleri kullanarak tahtadan para kazanmak için seve seve yükseltecekler.
Bu giri burda dursun; aleni ilan ediyorum. SEVE SEVE YÜKSELTECEKLER..
Dediginiz gibi olur ins. Bilancoda yaptiklari rezillikten sonra yayinlara 100 kisi katiliyorsa yarisi hesap sormak icin geliyordu.yayinlar oldukca rahatsiz ve tatsiz hale gelmisti.bunu hissedarlarina yine yaparlarsa ben yine katilacagim yayinlara elinde hissesi olan arkadaslarin da katilip sormasini tavsiye ediyorum.ben bu kurumun hem hissedari hem musterisiyim.bunu sormaya hakkim var.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Yatýrým bankasý haberi geldi
Yer Ýmleri