Sayýn lasvegas info hissenin hacim bilanço geleceði hakkýnda bir fikriniz var mýdýr. Bu alandaki bilginizden faydalanmak isteriz. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn lasvegas info hissenin hacim bilanço geleceði hakkýnda bir fikriniz var mýdýr. Bu alandaki bilginizden faydalanmak isteriz. Ytd
Son düzenleme : clastobar; 28-05-2020 saat: 21:02.
Bizim yatirimcimiz için imza atarken çekilmiþ videosunu atarak hesap acma iþlemi pek güven verici deðil.Sirketin sadece 5 þehirde ofisi var yüzyüze iletiþim kurup iþlem yapabileceðimiz.
Bir de istanbul Ankara Ýzmir'deki ofisler tamam ama Balýkesir ve Kýrýkkale ofislerine anlam veremedim.Bursa Kocaeli Antalya Adana vs..gibi buyuksehirlerde ofisleri yokken.Franchise mi veriyorlar nedir![]()
Kendi sirketinin tahtasýni regule edemeyen -4le devrekestiren pek iddaali aracý kurum) sevdim bu þirketi.
Sirketin hacim artisi dikkat cekici. Gecen senin tamaminda yaptigi hacimin tamamini artik bir ceyrekte yapiyor. Agresif bir buyumeleri var. sosyal medyada aktif bir kurum. Arastirmasi cok calisiyor. Iyi bir ekip olustu. Sektor de hizli buyuyor. Bence ikinci ceyrek bize net sonuclari verecektir ama gidisatlari simdilik iyi gorunuyor. Eger bu buyume devam ederse karlilik da olumlu etkilenecektir.
Sayýn lasvegas yorumunuz için teþekkür ederim bu senenin en iddialý sektörü aracý kurumlar ve biliþim olacaðý için portföyümü bu sektöre yatýrdým. Öncelikle elimde sadece 1 tane aracý kurum varken infonun ilk çeyrek karýnýn geçen yýlýn tamamýný geçtiðini görünce burada da pozisyon aldým. Hacimleri günlük takip ediyorum. Piyasada güzel bir yer edindi son zamanda. Bist hacimleri %4 e yaklaþtý viop hacmi %5 in üzerinde seyrediyor. Borsadaki aracý kurumlar içinde en ucuzu. Ayrýca piyasa deðeri info dan epey yüksek aracý kurumlar infonun yarýsý hacim yapamýyor. Model portföy leri çok baþarýlý Yunus Þahin ve Mert Yýlmaz sosyal medya ve tv lerde çok aktif ve baþarýlý. En son ekotürkte temel analiz programýna çýktý Yunus bey 1 saatlik program adam tam bu sektörün aradýðý adam bence. Piyasanýn duayen isimleri proflarla sosyal medyada canlý yayýnlar yapýlýyor. Gerçekten söylüyorum bu kadar çeþitli güzel araþtýrýlmýþ bir model portföy görmedim neredeyse hepsi hedefe gidiyor. Diðer aracý kurum hissemde yazan mudavim bilgili baþta siz olmak üzere epey arkadaþ var. Elinizde olur olmaz farketmez direk bilgi ve bu alanda tecrübe kokan yorumlarýnýzý þahsen burada da yapmanýzý çok isterim.
Sektör büyüyor infonun hacmi artýyor. En ucuz aracý kurum.Agresif büyüme var. Ýnþallah bende sizin gibi 2.çeyrek ýþýk tutacak diye ilk çeyrekten sonra pozisyon aldým.Sadece bu sektörden 1 hisse tutup olasý diðer ayný sektör hisselerinin kayda deðer yükseliþinde tüh vah demek istemediðim için buradayým. 2 çeyrek karýna göre portföy içindeki yüzdesine karar vereceðim arttýrma yada azaltma adýna.
Ama örneðin dün finans bonosu 20 milyon ihraç edilmiþ nitelikli yatýrýmcýlara diyor bu benzeri geliþmeler iyi mi ne katkýsý olur bu para nerelerde kullanýlýr gibi teknik bilgileri ben þahsen bilmiyorum. Buradaki diðer arkadaþlarda yan tahtadan ortaðýz çoðunlukla. Bu ve benzeri konularda sizden fikir yorum alabilir miyiz arasýra buraya da zaman ayýrýrsanýz bizler için mükemmel olur. Þimdiden teþekkür ederim. Ytd
Son düzenleme : clastobar; 30-05-2020 saat: 11:44.
Bu konuda çok iddialý olmamakla birlikte bir çift kelam edeyim. Finansman bonosu kýsa vadeli borçlanma enstrümanýdýr. Muhtemelen ihraç sonrasý bunlarý yatýrýmcýlarýna kullandýracak ve tatbiki bundan para kazanacak ve bu kar risksiz bir kar olmalý; çünkü ihtiyaç dahli olmadan öz sermayesinin yarýsý kadar borçlanmaz.
Varlýklarý artacak, kýsa vadeli yükümlülükleri artacak tabi bunun bi önemi yok; sadece bilançoda olabilecek þeyleri anlatýyorum.
Þahsen olumlu Buluyorum ; ama ne kadar katkýsý olacaðý konusunda uçuk rakamlar beklemiyorum. Çünkü þirketin içsel bilgisi bu.
Tamamen acemi yorumudur.
Yer Ýmleri