Ýnfo Yatirim Genel Müdürü Mehmet AÞÇIOÐLU'NUN 23 kasim yayini.20. dakikadan sonrasini izlemenizi tavsiye ederim.
https://youtu.be/YueoHJaMhJk
Sayýn hasboy teþekkürler çok þahane güzel bilgiler var 20-27 dakika arasýný bütün info yatýrýmcýlarýnýn kesinlikle dinlemesi lazým.Þirketin hedefi büyük anlaþýlan genel müdürün söylediklerinden bu çýkýyor.
Bu arada Barýþ bey rüçhan larýn parasýný ödeyip hisseye dönüþtürenlerin parasýnýn þirkete gittiðini söyledi sormuþtum saðolsun aracý kurum alanýnda kendisi en çok emeði paylaþýmý bilgisi olan kiþidir. Yani þirket 8 aralýða kadar beklemeyecek anlaþýlan buda ayrý güzel bir geliþme. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda evet güzel ama 19 kasým coþkuda iþmen 15 milyarý devirdi biz 7 milyar. Dün iþmen 12.9 milyar iken biz 5.7 milyar. 6 yý devirmeli idi
Bu arada likitide <7.5 öðrendim. 1 milyon tl ile kaðýdýn yüzde 7.5 marjla hareket etmesi demekmiþ. Oynaklýk limiti verhasýl. Artýk bitti diye düþünüyorum. Da ne zaman çýkar brütten bilmiyorum
Bedelli ellerinde patlayacak bunlarýn gelenin eline ver ver nereye kadar Rüçhan düþürmek için ayrý bir çaba
Info ölüyü diriyiyi sekti gözü bana dikti bu günde yeþil kapatmaz isen baþýnda paralansin bedelli senin
Yer Ýmleri