Hocam cok güzel yazýnýz varmýþ [emoji846][emoji846]
Ellerinize saðlýk güzel çalýþma.
Fark kapaniyor ve bence çok hýzlý olmasa da zamanla daha da kapanacak.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam cok güzel yazýnýz varmýþ [emoji846][emoji846]
Ellerinize saðlýk güzel çalýþma.
Fark kapaniyor ve bence çok hýzlý olmasa da zamanla daha da kapanacak.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün Yunus Þahin'in bilanço okuma tekniklerine giriþ webinarýna katýldým. Söylenene göre yayýnda 2500 izleyici vardý. Sosyal medyada da bayaðý övüldü yayýn. Yunus Þahin ile Ýnfo Yatýrým gerçekten fark yaratýyor.
Teþekkür ederim.. Ben hisseleri elimde uzun süre tutmakta sorun yaþýyorum.. Kendimi bu þekilde hem motive etmeye çalýþýyorum hem de bunlar benim için bir hatýra açýkçasý, her para kazandýðým þirket için böyle somut veriler, kaðýtlar benim için kýymetli.. Excelde tutuyorum ama böyle kaðýtta daha fazla emek olduðunu düþündüðümden bunlarý paylaþmak istedim.. 1-2 kiþi daha ayný soruyu sordu artýk excel paylaþacaðým sanýrým, böyle çok amatörmüþ gibi görünüyoruz![]()
Büyük iþlerin kapýsý aralanmýþtýr dediðimde evet aklýmdan geçen konu buydu. Ýnfonun sermaye artýrýmlarý yatýrým bankacýlýðýna doðru gidiþin ayak sesleridir bana göre ama bunu zaten tahmin edenler var. Benim aklýma gelen ihtimaller çok daha etkileyici. Sibel gökalp paylarýný zaten tamamen sahibi olduðu þirkete durduk yere niye devretti? Asýl bunu çözdüðünüzde bu þirketin çok büyük iþlerin baþýnda olduðunu anlaþýlacaktýr.
Benim tahminim bu devir iþi paylarý alan hedef finansal yatýrýmlarýn halka arz ayak sesleridir. O þirketin güzel bir fiyata arz olmasý için kilit nokta info nun güzel fiyatlara ulaþmasýdýr. Benim tahminim infoya deðer katacak tüm çalýþmalar yapýlacaktýr, yatýrým bankacýlýðý kapýsýnýn aralanmasý da bundan dolayýdýr. Bu þirketin halka arzý info nun daha yüksek deðerlere ulaþmasý konusunda büyük bir þanstýr. Bakalým zaman neler gösterecek. Umarým tahminlerimde yanýlmam. O pay devrine baþka bir anlam veremiyorum zira
Ýnfo yatýrýmýn gönderdiði günlük bültene göre
Ftse geliþen avrupa endeksi deðiþikliklerine göre
Mikro ölçekli þirketler endeksi girenlerde
Ýnfo Yatýrým var
Ftse all Word endeksinde
Ftse total cap endeksi girenlerde
Ýnfo Yatýrým var. Saygýlar. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnfo Yatýrým üzerinden son 5 günde 293 bin lot alým yapýlmýþtý 7.06 maliyetli. Bugün 202 bin lot satýþ var 7.76 maliyetli.
Yer Ýmleri