Sn. Gueno33 daha önceki bilancolarda da benzer yorum yapmýþtým büyümek çok zor sancýlý bir süreç ve çok da riskli. Info kazanacak, paylaþacak ki çalýþanlar baðlý olacak iyi çalýþacak gayret edecek sonuçta çok daha farklý yerlere gidecek. Sabancý, koç gibi yerlerde üst düzey yönetici olan tanýdýklarým var ( emekli ) sunduklarý imkanlar kendin firma kursan elde edebileceðinden çok çok daha fazlasý, büyüme için insanlarý böyle þirkete kazandýrmak ve tutmak gerekiyor. Geçen yýlki atýlýmý bence bu primleri hak ediyordu, bu yýl böyle bir çöküþ on görememiþ olabilirler.
Olumsuz durumlar da tabi ki var mesela bence kritik zamanlarda saçma sapan teminat artýrma/ azalma kararlarý inanýlmaz amatörce idi ve direk müþteri kaybettirir umarým tekrarlamazlar.
Sonuçta borsa da tüm ekonomi de güven üzerine kurulu sevmeyen güvenmeyen için hisse taþýmak zulüm olur. Arkadaþlarýn negatif yorumlarýný da anlýyorum ama ben çalýþana prim verilmesini negatif görmüyorum, bu bakýþ açýsýdýr. Temel olarak bu bilanço ile bu faiz ortamýnda benim cari biçeceðim deðer 1.5 tl civarý alým 2.5 civarý da satým olur ama geçmiþ tecrübem gösterdi ki hýzlý büyüyen þirketlerde bu þekilde deðerleme yaparsan malsiz kalýr arkasýndan bakarsýn o nedenle elimdeki cüzi miktar malý hiç kýpýrdamadan uzun süredir taþýyorum ve taþýmaya devam etmeyi planlýyorum, ek alým için 2 liralari görür mü dedim ama gelmedi / gelmeyecek gibi.
Bu þirketin en önemli avantajlarý robot çalýþtýran, teknoloji meraklýsý yeni nesil yatýrýmcý için çok uygun olmasý, bence bu tarz borsacilar çok hacim yapacak çok para kazanacak onlar da info da. Bir diðer avantajý raporlarý deðerlendirmeleri oldukça baþarýlý, yaþar ve yunus beyleri diðer ekibi çok beðeniyorum. Tradingview olayý yýlan hikayesine döndü ama o da ciddi avantaj.
Dezavantajlarý, büyüme sürecinde bu bilancoda olan ve bu tarz pek çok þeyi malesef ilerleyen dönemde de yaþayacak gibiyiz. Sabýrla takip edelim bakalým hayýrlýsý olsun sýfýrdan ilk 5 e giren bir araci kuruma ortaðýz meyvelerini elbette yiyeceðiz zamani gelince.
SM-N985F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri