Originally Posted by
Engineerorfe
Bak zavallý. Uzun zamandýr bakmýyordum ama yine elliotçunun þakþaklýðýný yapýp sana gerçeði söyleyen dosta saldýrmýþsýn. Arada beni de hatýrlamýþsýn. Açýkça yazmýþsýn da nasýl zararda olduðunu. Ama sende bu biat zihniyeti oldukça daha da çok kaybedeceksin. Arkadaþlar yazmýþ. Kaðýtta özel spek yok. Olucak ama þimdi deðil. Elliot vs bizim borsada iþlemez. Adam sanal alemde uçuyor. Tamamen sallýyor. Birkere biliyor olsa bu sýð kaðýtta iþi ne. Birde çocuk okutuyormuþ vs miþ duygu sömürüsü. Arkadaþ yazýk etme. Ýnsanlarý sana birþeyler diyor sen saplanmýþsýn bir saçmalýða. Hadi sen anlamýyorsun anladým ama çoluðunun çocuðunun hakkýný yedirme bari yazýk. Þimdi yine bisürü yazarsýn sen. Ama bir bilsen bizlerin bakýþ açýsýndan o yazýlarýn ne komik kalýyor. Dayanamadým son bir kez yapma etme yazýk diyim dedim. Bunu da anlamazsan yapacak birþey yok. Bu kaðýt aklýnýn alamayacaðý yerlere gidecek ama sen satmýþ ve arkasýndan bakýyor olacaksýn. Muhtemelen baþkabir hissede böyle bir adamýn peþine takýlmýþ þekilde.
Yer Ýmleri