ikili dip 1.45 diyen acemi keþke grafiði tam yapsa id 1.90 direnci kýrýlma ile ne olurý belirtmemiþgrafði gördüm acemice
ikili dip 1.45 diyen acemi keþke grafiði tam yapsa id 1.90 direnci kýrýlma ile ne olurý belirtmemiþgrafði gördüm acemice
Uyurken yataktan düþme hisse yaratýyor.tek fark gözümüz açýk
doðru tabiki grafikler yalan fiyat gerçektir bu arada safkar gibi þirketþer de grafik falan filan biraz kandýrmaca teknik endeks 30 için doðru sonuç verir hatta orda bile 10 'ný geçemez týkýr týkýr iþleyen
Bu resmin adý talandan gelen malý haraç mezat satmak.
Alýþ olmaya baþlamýþ mavi sanki dünkü gibi sýrf
kirmizi satýþ gibi durmuyor
6 milyon hissenin kendilerine düþen paylarýný bi boþaltsýnlar nasýlsa bedava sýkýntý yok ben böyle bir patron görmedim her durumda hisse mi satýlýr sattýrýlýr ya ne þeffaf ortalýk ne oluyor bilmiyoruz gedik meksa bilmem ne satýyor acaba patron mu satýp sattýrýyor küçük yatýrýmcý niye satsýn zar zor birikimini buraya baðlamýþ her gün yüz bin hisse ile yüzde 4 düþüyor hisse kimse müdahale etmiyor illa taban mý olmasý gerekiyor bazen SPK nýn da düzgün çalýþmadýðýný düþünmeye baþlayacaðým bi hisse her gün mü düþer ya bozuk saat bile günde iki kere doðruyu gösterir yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri