1,45 - 1,50 arasýna kadar yolu var. Yatýrým deðil kumar.
1,45 - 1,50 arasýna kadar yolu var. Yatýrým deðil kumar.
Yazmayayým yazmayayým diyorum ama olmuyor borsa düþerken en az 2 kat düþüyor çýkarken seyrediyor 15 gündür saklama oranlarýna bakýyorum býrakýn toplamayý daðýtýyýrlar hisse yapýcý meksa sadece kap açýklamasý için haftada bir gün 1000 hisse alýyor gedik hacim yüksek olunca satýþta yakýndýr bu hissede tufan kopacak görünen köy kýlavuz istemez inþallah aþaðý doðru kopar diyorum çünkü patron el ense yapmaktan baþka birþey yapmýyor paralar direk cebe giriyor borsaya niye açýldýðýnýn bile farkýnda deðil yabancý yatýrýmcý yok günlük biraz alým oluyor sonra gedik meksa adamlarýn eline veriyor küçük büyük ayýrt etmiyorlar sonra adam gün sonunu beklemeden satýp kaçýyor ama dediðim gibi patlama yakýn ama bu patlamadan zararlý çýkan patron olacak kanatimce yatýrým tavsiyesi deðildir. ....
Bugünkü istikhak 73 . BIST daha düþmezse buraya sabitlenmiþler.kimsenin topladýðý da yok hisse daðýldý gitti.is yatýrým bilancoya yakýn toplar o kadar
Bu hisse bana karel i hatýrlatýyor, o da 1,8 lerde bayaðý dökmüþtü 2 sene önce
Hacimsiz hareketsiz bir iki saat bekletirsen böyle sýkýlan satar hissede aþaðýya gider.islerini iyi yapýyorlar
O 1.72 kademesindeki bir lot büyük mesaj içeriyor.satan ,1 lotunu satýp kurtarma peþinde deðildir herhalde
iþleri güçleri dolandýrýcýlýk onunda bir adabý var ama bunlar acayip açgözlü ve korkak yaptýrsana taban sat 1 milyon lot bakalým çarþý pazar karýþmýyor mu buralar þenlenmiyor mu . benim gibi her gün 100 kiþi yazsa böyle bi tarafa mecbur yönlendirecekler hisseyi yatýrým tavsiyesi deðildir......
Hergün yazmakla birþeyler olsaydý burasý borsa deðil iletiþim servisi olurdu lütfen rica ediyorum burdaki üç beþ kiþi hergün olumsuzluk pompalýycaksa satsýn hisselerini buradaki yatýrýmcý kardeþlerimizde tedirginlik hissetmesin. Çünkü bu hisse toplanma aþamasýnda daðýtýlma aþamasýnda deðil. Gidin kumar hisselerinde þansýnýzý deneyin. Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Yer Ýmleri