Apaçýk ortada hissenin çýkmasýný istemiyorlar.her türlü frenliyorlar.bir amaçlarý var elbet anlaþýlacak.kufrederek seyrediyorum
Apaçýk ortada hissenin çýkmasýný istemiyorlar.her türlü frenliyorlar.bir amaçlarý var elbet anlaþýlacak.kufrederek seyrediyorum
Ortalamalarýný bilmem ama niyetleri kötü borsa düþerken dörtnala aþaðý gidiyor çýkarken bile düþüyor neredeyse bi kavga var patron ve spek arasýnda diðerleri de ayak uyduruyor bu kadar olmaz bu hisse toplanmýyor daðýtýlýyor artýk eminim çünkü saklama oranlarý deðiþmiyor hep birbirini frenliyorlar sanki birþeyler olacak fitili kim ateþleyecek onu bekliyorlar olumlu olalým da nereye kadar yatýrým tavsiyesi deðildir....
Nolduysa ekstradan çýkan 2.5 milyon lot ile baþladýðý kanaatindeyim
birçok kez safkar aldým sattým en son 1.86 dan vermiþtim 1.37 gelirse alýrým diyordum ama 1.47 lere kadar sarktý ve gelmedi
bundan sonra gelirse alýr mýyým zor kasým da tek fiyata girecek
tek fiyatta iþlwm yapmak zordur
belki bu tarihe kadar 1.92 yapar da geçerse 2.40 görür Ama bu mecraa baþka spek ne derse o olur
Borsa Ýstanbul; Akbank, Garanti Bankasý, Halkbank, Ýþ Bankasý, Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý, VakýfBank ve Yapý Kredi hisselerinde bugünden itibaren açýða satýþ yasaðý getirdi. du bakali ne olcek. 3ncü dalga mý?
Bu hisse bitmiþtir benim gözümde bunlar ocakta gib e falan giremez çünkü sanki Trump saflarý bitirin demiþ gibi hareket ediyor patron ve spek yabancý yatýrýmcý sýfýr bi de hissede bu hýzla 1 liranýn altýna iner borsanýn tozlu raflarýna gider benim ne umudum ne beklentim kaldý bu hissede yatýrým tavsiyesi deðildir....
Ali arkadasim anla artýk düþüþü fýrsat bilip hep aþaðýlarda kalmasýný isteyen bir kesim var. Söyleyecek kelime bulamiyorum.
Yer Ýmleri