Yazýk.. Ancak sürpriz deðildi. 3.01 cok önemli. Oraya kýrarsa 13 ile 15 arasý FK beklemeli. Bu arada bizlerde burada aldýðýmýz karýn yarýsýný FK 3 ile 5 arasýnda piyasanýn en saglam hisselerinde verdik maalesef.
Yazýk.. Ancak sürpriz deðildi. 3.01 cok önemli. Oraya kýrarsa 13 ile 15 arasý FK beklemeli. Bu arada bizlerde burada aldýðýmýz karýn yarýsýný FK 3 ile 5 arasýnda piyasanýn en saglam hisselerinde verdik maalesef.
Blackbull siz hani yukarýda belkide artýk hiç yorum yapmama lazým diye mesaj atmýþtýnýz.Bakýyorum da bu portalde insanlarý yanlýþ yönlendiþrmek için çaba sarfetmeye devam ediyorsunuz.Yabancý takasýna giden hisselerin patrona ait olduðunu idda ediyorsunuz nasýl bu kadar emin yazýlar yazýyorsunuz merak ediyorum.Piyasada her þirket hissesi kaostan dolayý geri geliyor bu günlerde yaþanan düþüþler en iyi þirket hisselerinde bile yaþanýyor kaldý ki Safkar GIP pazarýnda ve hesabýnýzda nakit olmadan hisse senedi alamýorsunuz.Kaos ortamýnýn olduðu dönemlerde bu tür hareketler bu dar piyasalarda iþlem gören hisseler için normal.Ancak sizin yazdýðýnýz cümlelerde bir kanýtýnýz varsa paylaþýnýz yoksa durumu yetkililere açýklamak zorunda kalmanýz gerekiyor.
Yabancý takasý derken nasýl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Böyle bir tahtada tek saat diliminde 10k lot iþlem yapmak bile cok zor iken o gün meksa mio üstü iþlem yapýyor ve yatfin alýyor. Bunun için müneccim olmaya gerek yok.Bence anlaþmalý hisse devredildi ve Yatfin tacirler alternatif Alnus 3.01 ort. ile aldýklarý hisselerin bir kýsmýný ky ye arz ettiler. Bunu matrix veya foreks de iki tarih arasý pasta ile görebilirsiniz. Her neyse hissede beklenecek. Bugun pasta bakmadým. Hosca kalýn
Bu arada fiyat 2.79 f/k 20.55
13 /15,demek sanýrým fiyatýn 1.70-190 lar gelmesi yaklaþýk olarak.hesaplayabilen yazsýn doðrusunu.y.t.d
elimdeki mallarý verip gümüþ almýþtým. gümüþ yerinde saydý bu cins düþsün bakalým nereye düþecek. abd de trump kazanmazsa dibi boylar abd oda küresel etki eder. endeks 100 bin bu mal mal düþüyor. endeks 80 bine gelse ne olur çok merak ediyorum o yüzden acele etmiyorum giderse de cehennemin dibine kadar yolu var.
Bu hissede ki düþüsun virüsle alakasý yok bence birileri karýný alýp çýkmak istiyor birileri ne kadar alttan alýrsam o kadar kar diyor patron ve hisse yapýcý herzamanki gibi sessiz kalýyor temettü ve bedelsiz de güme gitti çünkü yine arz yaptýlar 2 sene de bir patron cebini dolduruyor iki reklam kurumlarla anlaþ hisse yükselsin yüzde 30 sonra kurumlar genel kuruldan önce satýp çýksýn demezler mý adama en azýndan kurula kadar bekleyin ya da gibten çýkana kadar bekleyin madem anlastiniz bu kadarýný isteyemediniz mi kurumlardan bakalým patronun ne kadar arz edecek hissesi kaldi gibten nasýl çýkacaksýn ortalaman düþüp duruyor hissenin tamam borsa düþüyor ama bu virüs ya da borsa düþüþü deðil diyecegim hisse 5-10 katý yükseldi o da yok dönüyor birþeyler yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri