Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
32,34 10% 60,82 Mn 32,34 / 32,34
122,10 10% 1,68 Mr 109,10 / 122,10
38,28 10% 210,97 Mn 36,38 / 38,28
32,38 9.99% 1,05 Mr 29,62 / 32,38
141,20 9.97% 124,12 Mn 133,00 / 141,20
172,80 -10% 803,42 Mn 172,80 / 200,80
18,18 -10% 144,14 Mn 18,18 / 20,30
356,50 -9.97% 964,26 Mn 356,50 / 396,00
2,89 -9.97% 932,23 Mn 2,89 / 2,95
22,24 -9.96% 183,28 Mn 22,24 / 24,00
326,75 -0.68% 15,05 Mr 321,25 / 327,50
3,15 0.32% 14,34 Mr 3,05 / 3,23
204,90 4.17% 9,84 Mr 194,60 / 206,80
82,25 -1.56% 7,74 Mr 81,30 / 83,00
24,18 1.43% 7,35 Mr 22,02 / 24,48
19,28 -0.72% 754,52 Mn 18,90 / 19,47
413,00 -0.24% 5,46 Mr 411,00 / 421,50
204,90 4.17% 9,84 Mr 194,60 / 206,80
758,00 -0.92% 2,00 Mr 750,00 / 764,50
94,35 -1.26% 320,11 Mn 93,70 / 94,65
116,80 -1.6% 158,29 Mn 116,10 / 117,20
413,00 -0.24% 5,46 Mr 411,00 / 421,50
31,74 -0.94% 68,43 Mn 31,36 / 31,90
10,74 -1.92% 182,15 Mn 10,67 / 10,86
80,80 0.87% 398,37 Mn 79,55 / 81,80

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 680/777 ÝlkÝlk ... 180580630670678679680681682690730 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,433 - 5,440 arasý.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soðutmacýlýk Klima Soðuk Hava Tes Ýhr Ýth San ve Tic. A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by sagopa kajmer Yazýyý Oku
    Kemal bey burada donen dolaplar ne ki..benim kulagimin arkasi kaldi bir tek

Misal eski bir animi anlatayim;buradakilere rahmet okutur

2000 li yillarin ortasi,tam tarih aklimda degil..ffkrl aldim..eskiler bilir..simdiki qnbfl

Neyse,sirket el degistirdi,defter degeri ebesinin nikahi,iceride kamyon kamyon dagitilmamis kar var,o var bu var..fakat sirket cagri yapmak istemiyor..galiba alan yunanlilardi.yunan nbg grubu..biz de diyoruz ki malum kurum cagri yaptirir,boyle agzina kadar dolu sirket bedavadan gitmez elimizde..hayaller paris gercekler somali..caatt bulten bi aciklandi,bize pirasa sapi..lanet okuya okuya galiba fiyat 2,5 larda filandi verdik mali..ha bu arada 2,5₺ duzeltilmemis fiyat..artirimlarla filan 1₺ nin de alti olmustur guncelde..

Gecenlerde bir baktim 125 lerden islem geciyor..yok devenin bale papucu..biz 1₺ ye saya sover verdik

Yani bu ulkede en guvenilesi yerler bile madik atiyor bize..ne ki eslesmede donen dolaplar..onlar yasadiklarimizin yaninda melaike kalir

Ha bu arada evet ben de an ve an izliyorum eslesme zamani;son dakikanin son saniyesine kadar neredeyse tavan eslestirip son anda 5 kademe asagidan eslestiriyor..ustaca yapiyorlar ama hakkini vermek lazim,benim takibimdeki diger eslesmeli tahtalarda bu yok mesela.

Bu arada tahtadaki yorumum su;

Ne zaman ki alternatif yatirim geri gelir tahtaya,o zaman buralar bað olur..ki zaten en son o mali gomup gittiginden beri bi tarafimizi dogrultamadik

Cok ozledik be alternatif,don gel artik tahtana

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Ben de tam bunlarý anlattým durdum hocam her yazýmda eþleþme tam bý komedi kaç gündür o 60 saniye maraton koþarsýn ya son metreler bizim hissede o heyecan daha fazla adamlar bugün son 3 seans tavana alýþ satýþa yigiyorlar son saniye hem alýmý hem satýþý geri cekiyorlar ne diyorlar daha küçük yatirimci girmesin hisseye satsýn alalým ama girmesin benim merak ettiðim soru þu mesela inþallah herþey normale döndü dönüyor hisse 3 un üzerine attý patron baþvuracak mi gib e yoksa yine arz mi yapacak o kadar ovulduku bu arz olayi ama yine küçük yatýrýmcý nin kucaðýna attý yüksekten bombayý 2 sene önce 3.28 ortalamayla yaptý geçen ay 3 ortalama ile alan kurumlarda 4 e kadar küçük yatirimci nin eline verdi virüs te bahanesi oldu sadece hýzlandýrdý düþüþü o kadar burda sorulacak sorular gibten ne zaman çýkýlacak ve kurulda karýn argeye ayrýldýðý açýklandý en azýndan yarýsýný hisse geri alýmýnda kullanabilirdi ha þimdi diyecekler bu aykýrý diye ama kaziklamak doðal ben inmesine bayilmiyorum hissenin yatýrým yaptýk az çok þirketi de sýklýkla arýyorum bilgi almak için ben hala inanmýyorum patron ve anlaþtýðý kurumlarýn iyi niyetine bunu belirttim belirteceðim duzelene kadar yatýrým tavsiyesi deðildir..

2.  Alýntý Originally Posted by kemal41 Yazýyý Oku
    Eyyyy safkari 7-8gun boyunca taban yaptiranlar .bir daha yapmayin olur mu .eeeyyy iki gündür kör topal cikarmaya çalýþanlar size de prafo ama son saniyelerde neler neler yaptiklarinizi görüyoruz.yapmayin cok belli ediyorsunuz fitratinizi.y.t.d
    Sayýn Kemal41 önceki 1-2 mesajýmda da yazmýþtým, virüs nedeniyle birçok þirket fiyatý alaþaðý oldu. Safkr da bunlara dahil.
    Hisse virüs nedeniyle düþüþ yaþadý, þirkettin çalýþmalarýndan yada ederinden dolayý deðil.
    Bundan dolayý da þirketi yada yönetimi karalamanýn bir anlamý yok.
    Eðer yönetimi karalayacaksak elimizde tutar bir dal olmalý, sebep göstermeliyiz.
    Bunu anlatmaya çalýþýyorum.

3.  Alýntý Originally Posted by ali61 Yazýyý Oku
    Ben de tam bunlarý anlattým durdum hocam her yazýmda eþleþme tam bý komedi kaç gündür o 60 saniye maraton koþarsýn ya son metreler bizim hissede o heyecan daha fazla adamlar bugün son 3 seans tavana alýþ satýþa yigiyorlar son saniye hem alýmý hem satýþý geri cekiyorlar ne diyorlar daha küçük yatirimci girmesin hisseye satsýn alalým ama girmesin benim merak ettiðim soru þu mesela inþallah herþey normale döndü dönüyor hisse 3 un üzerine attý patron baþvuracak mi gib e yoksa yine arz mi yapacak o kadar ovulduku bu arz olayi ama yine küçük yatýrýmcý nin kucaðýna attý yüksekten bombayý 2 sene önce 3.28 ortalamayla yaptý geçen ay 3 ortalama ile alan kurumlarda 4 e kadar küçük yatirimci nin eline verdi virüs te bahanesi oldu sadece hýzlandýrdý düþüþü o kadar burda sorulacak sorular gibten ne zaman çýkýlacak ve kurulda karýn argeye ayrýldýðý açýklandý en azýndan yarýsýný hisse geri alýmýnda kullanabilirdi ha þimdi diyecekler bu aykýrý diye ama kaziklamak doðal ben inmesine bayilmiyorum hissenin yatýrým yaptýk az çok þirketi de sýklýkla arýyorum bilgi almak için ben hala inanmýyorum patron ve anlaþtýðý kurumlarýn iyi niyetine bunu belirttim belirteceðim duzelene kadar yatýrým tavsiyesi deðildir..
    Ali bey genel kurul toplantý tutanaðýnýn son paragrafýný okursanýz oraya ne yazdýrdýðýmýzý göreceksiniz.
    Ama lütfen okuyun ve burada da paylaþýn.

4.  Alýntý Originally Posted by sagopa kajmer Yazýyý Oku
    Kemal bey burada donen dolaplar ne ki..benim kulagimin arkasi kaldi bir tek

Misal eski bir animi anlatayim;buradakilere rahmet okutur

2000 li yillarin ortasi,tam tarih aklimda degil..ffkrl aldim..eskiler bilir..simdiki qnbfl

Neyse,sirket el degistirdi,defter degeri ebesinin nikahi,iceride kamyon kamyon dagitilmamis kar var,o var bu var..fakat sirket cagri yapmak istemiyor..galiba alan yunanlilardi.yunan nbg grubu..biz de diyoruz ki malum kurum cagri yaptirir,boyle agzina kadar dolu sirket bedavadan gitmez elimizde..hayaller paris gercekler somali..caatt bulten bi aciklandi,bize pirasa sapi..lanet okuya okuya galiba fiyat 2,5 larda filandi verdik mali..ha bu arada 2,5₺ duzeltilmemis fiyat..artirimlarla filan 1₺ nin de alti olmustur guncelde..

Gecenlerde bir baktim 125 lerden islem geciyor..yok devenin bale papucu..biz 1₺ ye saya sover verdik

Yani bu ulkede en guvenilesi yerler bile madik atiyor bize..ne ki eslesmede donen dolaplar..onlar yasadiklarimizin yaninda melaike kalir

Ha bu arada evet ben de an ve an izliyorum eslesme zamani;son dakikanin son saniyesine kadar neredeyse tavan eslestirip son anda 5 kademe asagidan eslestiriyor..ustaca yapiyorlar ama hakkini vermek lazim,benim takibimdeki diger eslesmeli tahtalarda bu yok mesela.

Bu arada tahtadaki yorumum su;

Ne zaman ki alternatif yatirim geri gelir tahtaya,o zaman buralar bað olur..ki zaten en son o mali gomup gittiginden beri bi tarafimizi dogrultamadik

Cok ozledik be alternatif,don gel artik tahtana

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Sayýn sagopa geçen sene izmir merkezli bir þirketin hissesini aldým, baya da yüklü aldým, 1 gün sonra tahta kapandý.
    3 gün %20 taban olduk.
    Ve o zamana kadar günlük al-sat yapmayan ben, sadece o gün 2-3 kademe için mal almýþ, sorun deðil yarýn satarým demiþtim, akþama gözaltý pazarý haberi geldi. Diðer gün þirketi aradým, telefona güvenlik görevlisi baktý, eþyalarý taþýyoruz kapatýyoruz demiþti. O Günleri hiç unutamam.
    BÝST zor çok zor. O yüzden gerçekten yatýrýmcý olmak gerek. Nereye ortak olduðunu bilmen gerek.

5.  Alýntý Originally Posted by Andrei28 Yazýyý Oku
    Ali bey genel kurul toplantý tutanaðýnýn son paragrafýný okursanýz oraya ne yazdýrdýðýmýzý göreceksiniz.
    Ama lütfen okuyun ve burada da paylaþýn.
    Sayýn andrei28 bundan bahsediyorsunuz galiba Dilekler ve kapanýþ,

Dilek ve temmenilerde Alper TAÞTEKÝN firmanýn hisse geri alým planý olup olmadýðýný ve Ana Pazar geçiþ þartlarýný saðlayýp saðlamadýðý ile baþvuru yapýlýp yapýlmayacaðýný sordu. Söz alan Abdi MERTTÜRK Ana Pazar baþvuru þartlarý uygun hale geldiðinde yönetim kurulunda görüþülüp baþvuru yapýlmasý planlandýðýný, firmanýn geri alým planý olmadýðýný ve olmayacaðýný belirtti. Elektronik ortamda Gürsoy HAFIZOÐLU "Ýçinde bulunduðumuz piyasa durumunu ve gelecek hakkýnda öngörüleriniz nedir?" diye soru yöneltti. Yine söz alan Abdi MERTTÜRK Çin'de þubat ayýnda meydana gelen durumun önceden öngörülerek gerekli tedbirlerin alýndýðýný þirkette kýsa vadede bir sýkýntý olmadýðýný ifade etti. Gündemde görüþülecek baþka bir madde kalmadýðýndan toplantý baþkanýnca toplantýya saat 11:50'de son verildi.

Bu toplantý tutanaðý toplantý mahallinde düzenlendi. Okunarak imzalandý. 18.03.2020/Ýzmir okudum ve paylaþýyorum okuma yazmam var çok þükür patronun güven vermekten çok gecistirdigini okudum ayný þeyleri söylüyoruz sizinle ve diðer arkadaþlarla sadece siz bunun çok normal olduðunu söylüyorsunuz yazýyorsunuz ben size verdiðiniz kötü orneklerin tersini iyi örnek onlarca hisse sayarým amaç iyi kötü yaristirmasi deðil sadece patron iyi niyetli deðil diyorum ve diyeceðim sizde benim gibi gün içi seans içi hareketleri görüyorsunuz iyimser olalým olalým da nereye kadar gözümüzün içine soka soka yapýlmaz bir iki tamam da hergun olmaz benim itirazým buna dediðim gibi benim amacým kimseye satasmak deðil düþüncelerimi yazýyorum þirketin aldýðý iþleri zamanýnda bitirmesi iþ almasý ve bunlarý teslim etmesi normal olaðan olacak iþler bunun için þirkete madalya mi takacagiz sýkýntý surda 2 senede bý arz yapýp milletin cebindeki paraya göz dikmesi ve bunu haklilikla savunmasý yatýrým tavsiyesi deðildir...

6. Sayin Andrei28 ,Yazdiklarimdan sirketi veya yönetimi karaladigim fikrine nasýl vardiniz. Eyyy safkari Taban yaptiranlar ve iki gundur cikaranlar son dakka yaptiklarizi görebiliyoruz dedim.bunu kim yapiyor sirket veya yonetim mi .onu kasdetmedigim ortada iken.yoksa onlar mi yapiyorlar simdi gercekten merak ettim. Ayrica ali beye yazdiginiz cevapta son paragraf ta ne YAZDÝRDÝGÝMÝZ derken ne demek istediniz.alper veya gursoy bey in sorduklari soruya mi dikkat
    cekmek istediniz.

7.  Alýntý Originally Posted by ali61 Yazýyý Oku
    Sayýn andrei28 bundan bahsediyorsunuz galiba Dilekler ve kapanýþ,

Dilek ve temmenilerde Alper TAÞTEKÝN firmanýn hisse geri alým planý olup olmadýðýný ve Ana Pazar geçiþ þartlarýný saðlayýp saðlamadýðý ile baþvuru yapýlýp yapýlmayacaðýný sordu. Söz alan Abdi MERTTÜRK Ana Pazar baþvuru þartlarý uygun hale geldiðinde yönetim kurulunda görüþülüp baþvuru yapýlmasý planlandýðýný, firmanýn geri alým planý olmadýðýný ve olmayacaðýný belirtti. Elektronik ortamda Gürsoy HAFIZOÐLU "Ýçinde bulunduðumuz piyasa durumunu ve gelecek hakkýnda öngörüleriniz nedir?" diye soru yöneltti. Yine söz alan Abdi MERTTÜRK Çin'de þubat ayýnda meydana gelen durumun önceden öngörülerek gerekli tedbirlerin alýndýðýný þirkette kýsa vadede bir sýkýntý olmadýðýný ifade etti. Gündemde görüþülecek baþka bir madde kalmadýðýndan toplantý baþkanýnca toplantýya saat 11:50'de son verildi.

Bu toplantý tutanaðý toplantý mahallinde düzenlendi. Okunarak imzalandý. 18.03.2020/Ýzmir okudum ve paylaþýyorum okuma yazmam var çok þükür patronun güven vermekten çok gecistirdigini okudum ayný þeyleri söylüyoruz sizinle ve diðer arkadaþlarla sadece siz bunun çok normal olduðunu söylüyorsunuz yazýyorsunuz ben size verdiðiniz kötü orneklerin tersini iyi örnek onlarca hisse sayarým amaç iyi kötü yaristirmasi deðil sadece patron iyi niyetli deðil diyorum ve diyeceðim sizde benim gibi gün içi seans içi hareketleri görüyorsunuz iyimser olalým olalým da nereye kadar gözümüzün içine soka soka yapýlmaz bir iki tamam da hergun olmaz benim itirazým buna dediðim gibi benim amacým kimseye satasmak deðil düþüncelerimi yazýyorum þirketin aldýðý iþleri zamanýnda bitirmesi iþ almasý ve bunlarý teslim etmesi normal olaðan olacak iþler bunun için þirkete madalya mi takacagiz sýkýntý surda 2 senede bý arz yapýp milletin cebindeki paraya göz dikmesi ve bunu haklilikla savunmasý yatýrým tavsiyesi deðildir...
    Sayýn Ali61 belkide doðru söylüyorsunuz, patron art niyetli ve belkide GÝPten çýkma niyeti yok.
    Ama biz bunu bilemeyiz ki, yönetim kurulunun açýklamalarý var.
    Genel Kurul toplantý tutanaðýna bile yazdýrdýk.
    Tmm diyelim GÝPten çýkmadý, çok mu önemli bence deðil.
    Þirket çalýþmalarýna devam ediyor, TEMSA OTOKAR BMC KARSAN vb ticari araç üreten þirketlerin soðutucu sistemlerini yapmaya devam ediyor. Ýþtiraký TEKSAV aselsan ile çalýþýyor.
    Þirket en son Rusça bilen personel ilaný vermiþti. Yurtdýþýn da özellikle Ukrayna'da çalýþmalarý var.
    Bunlarýn yanýnda bazý ihaleler olabilir.
    Bunlarýn hepsi beklenti ve þirketin fiyatlamasýna yarayacak geliþmeler.
    Bu sebeplerle þirketin geleceðine olumlu bakýyorum.
    Bunlar þahsi düþüncelerdir, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
    Saygýlar.

8.  Alýntý Originally Posted by kemal41 Yazýyý Oku
    Sayin Andrei28 ,Yazdiklarimdan sirketi veya yönetimi karaladigim fikrine nasýl vardiniz. Eyyy safkari Taban yaptiranlar ve iki gundur cikaranlar son dakka yaptiklarizi görebiliyoruz dedim.bunu kim yapiyor sirket veya yonetim mi .onu kasdetmedigim ortada iken.yoksa onlar mi yapiyorlar simdi gercekten merak ettim. Ayrica ali beye yazdiginiz cevapta son paragraf ta ne YAZDÝRDÝGÝMÝZ derken ne demek istediniz.alper veya gursoy bey in sorduklari soruya mi dikkat
    cekmek istediniz.
    "....Söz alan Abdi MERTTÜRK Ana Pazar baþvuru þartlarý uygun hale geldiðinde yönetim kurulunda görüþülüp baþvuru yapýlmasý planlandýðýný......."

Sayfa 680/777 ÝlkÝlk ... 180580630670678679680681682690730 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •