Al- satla caným al-satla
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al- satla caným al-satla
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Evet haklýsýnýz tavana fazladan yazýldý.9.000.000 lot piyasa arzýna 25.000.000 talep gelmesinide kafadan yazmýþlardý.saka gibi tavandan alamayan dolmuþ buraya yarýn 2.55 den alýrsýnýz gayri
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yok abi daha yeni açýldý bende en düþük 1:94 gözüküyor sorum 1:83 e düþürdüm derken halka arz ona katýlýnca daha ucuz mu alýyoruz eðer öyleyse trabzon liman falan halka arz olacak ona girecem o yüzden soruyorum
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayserili bi ara Marshall a uðrasana
Marshalli allh tan 57 den aldým 61:45 den sattým ama þuan bile alim yerinde bana göre bi haftaya eski yerine gelir
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok arkadaþým sana deðil .yarýn bende hisseden ayrýlacaðým ama bu fiyattan deðil .çok mrshala dikkat et fazla þiþmiþ .sonra boya kovasý üzerine dökülmesin.Bendeki tamamen þans bende sizin gibi acemi yatirimciyim.Para desen fazla yok sallýyorum tutuyor
Nakit kraldýr.
Arkadasim Trabzon liman çok pahalý ben girmem .Ama kesin bir anlaþma yapmýþlardýr.speklerle belli olmaz bana pahalý geldi.glyho daha ucuz ...
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri