Çok doðru fakat 93 bin endekste hisselerin %80 i yarý fiyattan iþlem görüyor. devlet bankalarý halk ,vakýf yarý fiyatýnýn altýnda iþlem görüyor. Safkar ayrý bir kaðýt durumu ve speði farklý satma sebebim
Safkar ve piyasalar yordu beni
sýkýlanlari satma surecine sokup biraz daha toplama asamasina gecildi .bazilari duzeltme diyor buna. 6 aylik ve yillik grafikte yukselis devam edecek gibi duruyor. ytd.zaten cok bilseydim zamaninda stoploss koyardim.
birkac arkadasim matriks satin almis birkac seans inceleme firsatim oldu.anladimki benim gibiler alim satimi karambolden yapiyormus.resmen yem olmusuz buyuk baliklara.
Allah bereket versin. safkr den fena para kazanmadým. trenden inmekten ziyade geri gelirse tekrar alýrým niyetine verdim. ama gidersede üzülmem Ýnþallahda giderde zararda olanlar kurtarýrlar. tüm içtenliðimle kalbimle dilerim. Baþka hissemi yok bir baþkasýna bakarýz. az çok demeden karý gördünmü satacaksýn. hedef de hata yaptým zaten. emilgudea tekrar almayacaðým dediði halde 2.04 verdiklerime 1.74 de tekrar yapýþtým. þimdi 1.31 oldu üstelik bedelli açýkladý namussuzlar. güya çok iyide bilanço açýklamýþtý. o yüzden hiç olmazsa burada aldýðýmý tekrar iade etmeyeyim diye![]()
Sn sirius-b hangi hisse bu 1,31 olan ve bedelsiz açýklayan acaba
Sürmene Kalesi Seyir Terasý
Sürmene tarihi yerler listemizin baþýnda gelen Sürmene Kalesi’ni panoramik olarak görmenizi saðlayacak seyir terasýný da ziyaret etmeyi unutmayýn. Sürmene Orta Mahalle’de bulunan Cam Seyir Terasý Projesi hayata geçti ve Sürmene’nin muhteþem güzelliðini ayaklarýnýzýn altýna serecek.
Cumbalý Sürmene Evleri
Sürmene gezi programýmýzda Kuzey Anadolu Ýslâm-Türk Mesken Mimarisinin en güzel örneklerinden olan cumbalý Sürmene evlerini de bayýlacaksýnýz. Denize bakan taraflarý sizleri geçmiþ zamanlara götürecek. Mutlaka görün!
Memiþoðlu Konaðý
Sürmene ilçesinin 4 km doðusunda Balýklý mevkiinde yer alan Memiþoðlu Konaðý,*Sürmene’de gezilecek yerler*arasýndadýr. Ýki katlý kademeli cepheli büyük bölümü taþtan inþa edilmiþ geniþ saçaklý bir yapýdýr. 18. yüzyýlda yapýldýðý sanýlan binanýn üst katýndaki batý odasýnýn ortasýnda bir mil etrafýnda dönebilen bir parça vardýr. Sürmene tarihi yerler içinde en ünlülerden biridir.
Ne dönüyor kapanýþta acaba 7 kademe marj açýldý ve 1,91 e kadar verdi ve kapattý
Yer Ýmleri