ufak lotlarýn peþine düþmüþ adamlar bu zamana kadar satsalar satarlardý.birde delikanlýlk yapta yukarý giderek almayý dene bak malý kaptýranlar yukarý gittikçe almayada cesaret edemezler bu iþ böyledir.
ufak lotlarýn peþine düþmüþ adamlar bu zamana kadar satsalar satarlardý.birde delikanlýlk yapta yukarý giderek almayý dene bak malý kaptýranlar yukarý gittikçe almayada cesaret edemezler bu iþ böyledir.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bi kaç kademe yukarý çýkardý baktý gelen yok tekrar aþaðý biri þu tahta sahibine yükseltmeden mal topla yapmayacaðýný söylese iyi olur yoksa böyle sittin sene bu hisseden kimse kar edemez yatýrým tavsiyesi deðildir...
vay arkadaþ þu formeti gördükçe deliriyorum.biri kaldýrsýn þunu býstten 1,50 den satýp safkar almýþtým.vay arkadaþ((((((((((
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Ya denge 1.1 dan 4.1 a geldi 1 ayda 4 kat arttý ya delirecem yatýrým tavsiyesi deðildir...
Rus çocuðu, Capital miþ..
2.34 almýþtý,15 gün evvel,kusturdular tabii....heheheheh,
Meksa, nýn almasý pozitif...
son islem saati 17.53
karanlik odada islem yapma geregi bile duyulmamis.
Bir Aþaðý bir yukarý oyle boyle çalkalayacak dökecek. Vakit azaldý çember daraldý.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi inanmiyorum yav. tahtayi iyi yonetemiyorlar bence .bilinci hareketler goremiyorum .yaprak misali goruntu sergiliyor.acemice hareketler. onca guzel haberlere bi fiyatlama yapabildi mi. temettu de mundar olacak sanki. fiyati 1.80 lere cektikten sonra 2.40 ciksa nolur ki.umarim bu kez yanilirim.sesli dusundum.ytd.ayrica burada yazan herkese cok tesekkur ederim. birseyi degistiremiyoruz ama paylasimlarla sýkýntí ve stresimizi az da olsa hafifletiyoruz bence.
Yer Ýmleri