endeks +3 den düzeltme ile +1 sönüþü olursa safkr -3/4 ihtimali bar 1.60 altýnda halen 300/500 adet var alýcý yok tahtada
endeks +3 den düzeltme ile +1 sönüþü olursa safkr -3/4 ihtimali bar 1.60 altýnda halen 300/500 adet var alýcý yok tahtada
Bir gün baktýðýmda borsa yüzde 3 artýda iken safkar yüzde 10 un üzerinde artýda olsa normal hisse gibi gerçi millet aldý diye eline verirler eksiye gider tavana gitmek yerine ben anlamýyorum nasýl bir kafadýr bu bi kere tavan yaptýrsan hisseye millete güven gelecek ama hep bi satma çabasý yatýrým tavsiyesi deðildir....
Kardeþ aynen katýlýyorum.fazla düþünüp kendini sinirlendirme ayný duygular içindeyiz.bilmiyormu spek hissenin ve yatýrýmcýlarin durumunu.sabir zorluyor.ama bir yere kadar.elbet o gün gelecektir.o bile anlamayacak
18 ay da sabiri ogrendiysek para kazanacaðýnýz günde gelecek Allah'ýn izni ile
Milyon lot alacak arkadaþ ortam müsait.alabilirsiniz
Spek ve hisse yapýcý neyi bekliyorsun borsa 100 bine vurdu ortam iyi hala satýyormusunuz derdiniz ne klimasan yüzde 7 karda borsa coþtu yarýn kar satýþý olacak haddinden fazla kýzaracaksýn güya borsa hissesisin yatýrým tavsiyesi deðildir....
Bý cacýk olmaz,,
Yer Ýmleri