Ýnvestingte eski arkadaþlar var yazýyorlardý.ben oraya yazimiyorum sadece okuyabiliyorum.o yüzden buraya yazdým .belki buralari da takip ediyorlardýr diye.
Ýnvestingte eski arkadaþlar var yazýyorlardý.ben oraya yazimiyorum sadece okuyabiliyorum.o yüzden buraya yazdým .belki buralari da takip ediyorlardýr diye.
Yok karistirmadim.investing beni engelledi.ilk zamanlar biraz kaptiriyordum da.🤫🤫🤫
arkadaþlar hayýrlý cumalar herkese. piyasaya iliþkin okuduðum kitap ve yazýlardan hareketle oluþturduðum bir excel dosyasý ile son 3 yýl ve son 2.çeyrek bilançosunu içeren bir temel analiz çalýþmasý yaptým nacizane. profesyonel bir çalýþma deðildir sadece bilgi olarak paylaþýma açýyorum. umarým faydalý olur.
yatýrým tavsiyesi içermez.
https://drive.google.com/open?id=1IT...jNbXYnZbN4hZUO
isteyen arkadaþlar dosyayý indirip diðer takip ettikleri þirketler hakkýnda bilanço verilerini yerlerine yazarak kullanabilirler.
Borsada fiyat yoktur, trend vardýr. Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
bugun pýyasa uctu safkar 1 60 uzrýne atamadý haberýn etkýsý cýlýz kaldý daha guclu bý sýprýs almasý lazým ve kýsa surede acýklamasý bý daký borsada satýs dalgsýnda yýne en onlerde kosarýzzzz yatýrým amaclý degýldýr
Güzel haber 157 biraz or tak oldum ucuz duruyor.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýzmir in ikinci egeni olsa iyi olurda
niye bedelsiz yaptý çok mu gerekli idi
piyasada ki lot arttý
býde kar marjý dusuk kalýyo gýderlerý kontrol etmelerý lazým yanlýsmýyým býlmýyom cýro nerdeyse yuzde 80 artmýs kar yuzde25 mý 30 kalmýs yanlýs mý yanlýþlýk varsa duzeltýrsenýz sevbýnýrýnm kar osekýl artsadý bu kadar dusemzdý gýýbý yatýým amclý degýldýr
Yer Ýmleri