Geçen sene gibten çýkan hsselere bakýldýðýnda son zamanlarýnda fiyat olarak uçtuðunu biliyorum .bizimkinden emin deðilim. Öyle bir beklentiye de girip kendimi uzemem.
Geçen sene gibten çýkan hsselere bakýldýðýnda son zamanlarýnda fiyat olarak uçtuðunu biliyorum .bizimkinden emin deðilim. Öyle bir beklentiye de girip kendimi uzemem.
bu þirket borsaya geldi geleli takip ediyorum balon mu çýktý neden kendine gelmedi hikayesi nasýl ne iþ bu hacimsilik ne ayak bilgi vercek varmý ?
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Patron ya da spek böyle kimseden toplayamazsin kaðýdý ancak dagitirsin en çok küçük yatýrýmcý geçen hafra 1.63-1.75 aralýðýnda sattý cuma günü hiç oynatmadan yaklaþýk 200 bin lot el degistiniz baktýnýz SPK birþey der bugün yine eski taktiðe döndünüz bakalým nereye kadar sizin gib derdinizde yok anlaþýlan Ocak yada Þubat ta aciklayacaginiz karý da yeni bý þirket alýrsýnýz onu da hiç edersiniz çünkü borsaya borç ödemeye acilmissiniz 2 senede onun borcunu ödersiniz ettiðiniz karla hata sizde deðil önce size izin veren devlette sonra bende .... Yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri