Merkez Bankasý politika faizini 200 baz puan indirdi faiz %12
Meali: Bugün yaptýðýmýz hatalar gelecekte yapacaklarýmýzýn garantisidir. Yarýn bankalarda TL mevduatý kalmadýðýnda
kam kadýna gitmeyin sakýn.
Merkez Bankasý politika faizini 200 baz puan indirdi faiz %12
Meali: Bugün yaptýðýmýz hatalar gelecekte yapacaklarýmýzýn garantisidir. Yarýn bankalarda TL mevduatý kalmadýðýnda
kam kadýna gitmeyin sakýn.
Arkadaþlar, DÝKKAT :
Deepnet veya Derin Ýnternet ortamýnda Jokers Stash adýndaki internet ticareti sitesinde 10 büyük Türk Bankasýna ait yaklaþýk 460
bin Türk kredi kartý kullanýcýlarýna ait verileri satýþa sunuldu. Kredi kartý ekstrelerinize kontrol edin.
Halka arz edilen lotlarýn piyasa deðeri en az 30 milyon TL olma þartý gözönüne alýnýrsa hissenin baþvurudan önce 2.20 -2.30 aralýðýnda olmasý gerekmektedir .
Hem gib hem bilanço ayrýca varsa olasý ihale satýþ haberleri bu hisseyi belli bir yere getirir mi ali61 kardeþim.ne dersin.
Geçen hafta cuma gecesi bir banka müdürü arkadaþ ta ayný þeyi söylemiþti.ancak medyada üstün körü geçildi.
Kardeþ benim sütten aðzým yandý yoðurdu üfleyerek yiyorum eðer yarýn da yüzde 5 yükselirse diyeceðim ki bunlar gib icin birþeyler yapýyorlar ve bu iki günde güzel el deðiþim oldu ama dediðim gibi yarýný da bý görelim kardeþ inþallah 2 nin üzerinde bý kaç gün kapatýrsa dediðin rakamlara gelir yatýrým tavsiyesi deðildir...
Kim ne derse desin. Günün flash hissesi SAFKR. Hiç alýþýk olmadýðýmýz hareket sergiledi bugün. Uzun süredir hissenin
taþýyýcýlýðýný yapan arkadaþlar için bu daha baþlangýç olmasýný dilerim.
Ben yarýn beklediðim gibi olursa 20 lotu da verir. GAP ý beklerim.
Yer Ýmleri