Ýþte ben bunun için sütten aðzým yandý yoðurdu üfleyerek yiyorum dedim kemal41 kardeþ yüzde 10 u bile çok gördüler borsa 110 bin üstünde kapatmýþ herþey iyi son saat satýþa geçtiler bakalým yarýn ne olacak yarýn belli eder herþey yatýrým tavsiyesi deðildir.. .
Aynen .hayýrlýsý olsun.sabir sabir
Sabirla beklemekten baþka çaremiz yok ki 1.50-1.70 aralýðýnda almadýk ki karý görüp satayým bekleyeceðiz ama yarýn yönünü belli edecek hedefe mi ilerliyor yoksa günlük kar için mi ilerliyor bugün 1 milyon 50 bin hacim olmuþ hisse baya el deðiþtirdi kim sattý kim aldý bakacaz tahminim son saat hariç küçük yatýrýmcý kar satýþý yaptý hayýrlýsý yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bugün SAFKR için güzel bir gün oldu. Kapanýþ biraz can sýkýcý gibi dursa da. Hareketin buraya kadar olduðu ihtimalini vermiyorum.
Borsa ÝYEsi izniyle yarýn kalan 20 lotu da vereceðim. 2019 yýlý sona ermiþ olacak.
Haldun'um verdiðim sözü unutmadým. Bir hafta sonu (yýlbaþý hariç) Alaçatý'da davetlimsin. Arkadaþýnla birlikte elbette. Dedikodu felan çýkar. Bu yaþtan sonra çekemem.![]()
Eski bilge Türklerin dediði gibi, Üzerinizde ay ve güneþi hep duyumsamak nasip olsun.
Yer Ýmleri