yen yýl saðlýk mutluluk huzur getirmesi dileðiyle hayýrlý yýllar
yen yýl saðlýk mutluluk huzur getirmesi dileðiyle hayýrlý yýllar
herkese hayýrlý ve bol kazançlý yýllar dicem ama gerek yok safkar yatýrýmcýsý piyangoyu vurdu zaten rahat olun arkanýza yaslanýn bu jokerin dedþgi bir kegýt acaba en az 3 kat yapmýþmý yapmamiþmý bakýn 25 yýldýr bu iþteyim buraya güzel bir þey yazdýgýmda sabah mal stacak cakallarýn oldunu bilecek kadar eskiyim ona ragmen yazýyorum mallarýnýzý satmayýn piþman olursunuz ha bu arada bi abim kim ne satýyosa yzsýn ben alýcam diyo ama bizde satýlýk mal yok belki 2.50 den sonra od söz vermiyim belki..
AliHaydar Hoca, Bu tür þeyleri özelden yaz! sen sen ol, bir daha da para lafý etme! Dostlarýn kalbini kýrarsýn.
Ýroniyi dahi anlama beceri olmayan çokbilmiþ(ler) sana tüyo da verir, içini de rahatlatýr.
Hocam, anlamak zordur, yargýlamak kolay. Üstelik ilkini senden baþka kimse bilmez, diðerini ise senden baþka herkes anlar.
Benim 2020 den beklentim. Mehdi nin gelmesi
safkarýn mehdisi geldi arkadaþlar rahat olun satýnýn malýný alýr almak isteyene pahalýdan mal satarýz kagýt bedava olunca ne desek tutuyo onun icin çok rahatým sizlerde rahat olun kralýnýz burda yazdýklarýmý reklam olarak gören arkadaþlardan yarýn biraz mal bekliyorum satýn aþadan yerine koyarsýnýz ama satýn iþlem olsun tahda çok sýglaþtý endekste çok yüksek biraz kar alma zamaný bence..ytd
AliHaydar sakýn ola polemiðe girme. Geri dur! O hisse senedinden bahsediyor.
Yer Ýmleri