Evet haklýsýnýz.2 milyon lot tahtaya girdiðinde dolaþýmdaki lot sayýsý 15.750.000 lot çýkacaksa .ne anladik .hatýrlayýnýz.9 milyondan 11 e çýktýðýnda ki durumu.
Evet haklýsýnýz.2 milyon lot tahtaya girdiðinde dolaþýmdaki lot sayýsý 15.750.000 lot çýkacaksa .ne anladik .hatýrlayýnýz.9 milyondan 11 e çýktýðýnda ki durumu.
bence herkes sakin olsun, bugün 2 gündür yaptýðý sýkýþma yukarý patlayýp tahminimce 2.3 a gidicez. Ýsdmr koca þirket D grubundaydý ayný safkr gibi sebepsiz yere , A grubuna geçene kadar 1 lerden 8 lere geldi. Bence safkar iyi bir þirket ufak tefek formalite iþlerine çok takmamak gerek. .klimasan soðutucu dolap üretirken piyasa deðeri 140 milyon dolar þu an. Safkar klimasan a göre daha spesifik iþler yapýyor piyasa deðeri 12 milyon dolar. Ben Safkar ýn yolculuðunun egeen, logo, aselsan gibi olacaðýný düþünüyorum.![]()
Numara yazanlari eklim
Arkadaslar ws grubuna
115.860 trend direnci. hýzlý, derin düþüþün baþlangýcý olabilir mi? Levend, Haldun ne dersiniz?
Bu hisseden bý cacýk olmaz açýk net hisse yükselirken gýdým gýdým düþerken selale ne oldu ya Ýranlý bý komutan öldürüldü borsa yüzde 1.5 düþtü bu hisse þimdiden yuzde 5 düþtü akþama taban bu mu bu kadar rekkami yapýlan hisse 3 kuruþ yükselince herkes borsacý bak ben dedim yükseldi yükseldi bakalým kaç gün düþer ne kadar bekletir bunu da söyleyin bakalým cuma vakti kafayý yiyeceðim ya ne oldu bu kadar rekor oldu yüzde 1-2 zor yükseldi bugün taban olacak yada akþam tabandan döner herkese hayýrlý cumalar
Yer Ýmleri