Arkadaslar borsa zor. Mal almadan yukari cekecek sonra arz ile necip KY ye cakacaklar. Bu is boyle. Bugun kademelere muhtemelen saticilar geldi. Ilk islem saatinde cik yok. Alternatif isyat hepsi karsilikli..
Arkadaslar borsa zor. Mal almadan yukari cekecek sonra arz ile necip KY ye cakacaklar. Bu is boyle. Bugun kademelere muhtemelen saticilar geldi. Ilk islem saatinde cik yok. Alternatif isyat hepsi karsilikli..
Cok kotu acti beklenti bitdi taban olursa sasirmam
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%25 alýrým tabana gelirse %75 i daha elimde satamadým. normal açdýðý için 270 açarsa %25 daha veririm tavandan bi %25 daha halep ordaysa arþýn da burda.
Dün yüzde 10 yapýnca panik yapýp satan arkadaþlar kaðýdý kötülemeye baþladýlar. Siz þimdi içinizden diyorsunuz ki hisse taban olsada düþükten yerine koysak. Bakalým alttan mý alýrsýnýz üstten mi. Bugün hisse gaplý yüzde 6 artý açsa , bu seferde gaplý açtý gapý kapatmasý lazým diyecektiniz. Milletin kaðýdý 10 katýna çýktý millet panik yapmadý, siz 2 sene önceki fiyatýna gelmeyen hisse de panik yapýp sattýnýz. Bakalým ne olacak gün sonu.
Milletin kafasýný bulandirmayin.merlinmer doðru söylüyor.acemi olan herkes panik yapar bu yazýlarý okusa.
Ben dun cok dusukten sadakasini verdim. Hala yaklasik % 2 mal tasiyorum. Maliyet cok asagida. Tek islem gecmesi hikayesi benim icin cok kotu bir durum. PY su anda herseye hakim. Hayirlisi bakalim.
Kötü olan nedir hocam? Dünün tavan fiyatýndan açmýþ, satýþlar karþýlanmýþ... Hanfi beklenti bitti? Þirket gipten mi çýktý? Gipten çýkýþ için baþvuru bþle yapýlmadý daha... Bilanço açýklanmadý, 2020 beklentileri var daha.. Biten beklenti nedir? Daha açýk ifade edebilir misiniz, sallamadan???
Arkadaslar suan panik yapacak bir durum yok. Hisse emin adimlarla yukseliyor.
Tabiki herkes bu platformda kendi gorusunu belirtmekte ozgur. Ama ufak bir ricada bulunsam;
-Dusecek veya cikacak diyen arkadaslar argumanlarini da sunsalar herkes bu argumanlara gore kendi kararini verir.
Her dusunce burada soylenmeli ki onemli olabilecek noktalari kacirmayalim bizler.
Yer Ýmleri