8 mio civari bekliyorduk. Oldukca dusuk gelmis.
8 mio civari bekliyorduk. Oldukca dusuk gelmis.
VUK ile UFRS arasinda fark var mi bakacagiz
Kotu bir kar degil fakat beklentilerin biraz altinda.
Sunuda gozardi etmeyelim ki escom 9 aylikta 15m tl zarar aciklamis ve kaat 4 e katladi son 1 ayda.
hisse baþý 18 kuruþ kar. fena deðil. %25 var basarlarsa %25 daha alýrým. dahadan basarlarsa %50 aha alýrým acelem yok. konsolide her zaman düþük gelir karý saklarlar.
Bu vergi dairesine sunulan kýsýma belli olmuyo reis ben bunu kozada gördüm konsalide kar beklemek daha doðru olurLenovo K33a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her zaman birileri içerden istihbarat alýr. sizin benim 3-5 lotum var takmazlar pek ama 1m lotunuz olsa öttürürsünüz þirketi... birisi aþþaðdan yani 2.80 ortalama ile 1m lotun üzerinde mal aldý koku almamýþ olsa o kadar parasý olan insan gip teki kaðýttan o kadar lot almaz. þþimdi konsolide olaný gün içi gönderdiler ki az görünsün düþsün netekim iþede yaradý þu anda görünen fiyat 3.20 306 ya kadar düþtü bir ara sanýrým beklediði mal gelmedi. 1.5 m lot toplayan insan bu kaðýdý 5 liradan aþþþaðý satsa zarar eder. her türlü ayak oyunu mevcut kaðýtta. söylediklerim yatýrým tavsiyesi deðil sohbet niteliðindedir. isteyen alýr isteyen satar.
Girdiðin tahtanýn ciðerini bilmek lazým.Kemal Bey ne dedi bilanço bu firmaya hiç yaramamýþtýr aþaðý çekerler dedi.Olan oldu.Uzuncular için kayýp yine yok ancak karakteristiðini sergileyeceðini öngörebilirdi kýsacýlar.
Bakýn bugun su ana kadar 3,38 3,35 3,30 ve 3,07 iþlem gördü. Aralarý yok sadece 4 kademe. Her iþlem saati diðerinden baðýmsýz. Sabahtan beri satmaya çalýþan ky sizce hangisinden satabilir? Eðer tabana satýþ koyduysan 3,07 satabilirdin. Bugun kü deðerler surpriz deðil. Hissettik 3. 38 iken bizim satabileceðimiz max. 10k lot. Eþleþme devam ettiði için adamlarla aþýk atamýyorsun. 3,38 lik hisseye 3,36 yazýyorsun onu da satamýyorsun. Bugun taban kaparsa kötü..
Yer Ýmleri