ýlýmusta hayýrlý cumalar kadameler nasýl rica etsem..
ýlýmusta hayýrlý cumalar kadameler nasýl rica etsem..
iyi dayanýr 90 üstü kapnýþ gelse umutlar yeþerir ÝNÞALLAH.
BU KADAR BEKLENTÝ BU KADAR UCUZ BAÞKA KAÐIT VARMI YOK
YAPAMA MÜCO YETER ARTIK ÝTÝBARINI KURTAR GÜZEL ANIL..ÞÝRKETLERÝNÝ ÇÖP DEÐERÝNE LAYIK DÝÐÝL LAYIK OLDUGU YERE TAÞI ONLARI..BAK RAMAZAN GELÝYOR GÜNAHA GÝRME MÜCAHÝT ÖREN BEY..
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Saðol ýlým üstat ne dersin kapanýþ 90 üstü olursa haftaya biþeyler olabilir dimi..
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
ben bu forumda artýk kendi adýma destek ve direçler grafikler dýþýnda insanlara umut vari veya tam tersi umutsuzluk vari yazýlarýn insanlarý etkileyecegini düþünüyorum bu çok büyük bir vebal .kimki baþkalarýnýn degirmenine bilerek veya bilmeyerek su taþýyorsa yazýklar olsun ona ve kazanacagý menfaatelere .. en tehlikeli yalan içine dogru karýþmýþ yalan söyleme biçimidir ki zaten böyle insanlar çýkar ve menfaatleri için herþeyi yaparlar böylesi insanlarýn þerrinden ALLAH cc korusun .... paraperst menfaatperest insanlar herdaim mevcut dikkatli olun kimseden etkilenmeyin naçizene tavsiyem birikimlerinizde ailenizin de hakký var çocuklarýnýzýn hakkýný koruyun gözünüzü sizin birikiminize dikmiþ insanlarýn planlarýný RABBÝM bozsun ve onlara fýrsat vermesin inþ
sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Yer Ýmleri